Laatste nieuws over moslims
221 t/m 240 (van 754 artikelen)
21 apr 17:12
Terwijl kerken er alles aan doen om mensen te behouden groeit het aantal moslims in het Verenigd Koninkrijk razend hard.
15 apr 13:41
Twee meisjes van dezelfde leeftijd reageren samen op mooie wijze op de eeuwig durende strijd tussen moslims en joden. Tijdens het optreden reageren op de vooroordelen die er onderling bestaan en dragen vervolgens een krachtige boodschap uit.
11 apr 11:53
Het Samenwerkingsverband van Marokkaanse Nederlanders (SMN) maakt zich grote zorgen over incidenten waarbij burgers met een Marokkaanse en/of islamitische achtergrond slachtoffer worden van (verbaal) geweld.
10 apr 18:30
De Veiligheidsraad van de Verenigde Naties heeft donderdag unaniem ingestemd met een vredesmissie van twaalfduizend man in de Centraal-Afrikaanse Republiek.
10 apr 14:18
Amar Nejjar is voorzitter van de Al-Fourqaan moskee in Eindhoven en maakt zich zorgen omdat veel moslims zich niet meer veilig voelen op straat.
7 apr 15:08
In Groot-Brittannië is ophef ontstaan over de examens van 2016. Die staan in de islamitische maand Ramadan gepland. Deskundigen pleiten daarom voor het eerder afnemen van de middelbare schoolexamens.
7 apr 14:57
Oud-commandant van Dutchbat Thom Karremans moet alsnog worden vervolgd voor zijn rol tijdens de val van de Bosnische moslimenclave Srebrenica in 1995.
2 apr 13:11
De Verenigde Naties maken zich ernstig zorgen over de wijze waarop de islamitische Rohingya's in Myanmar worden genegeerd bij de volkstelling die momenteel gaande is.
27 mrt 18:08
Een spoken word artiest vraagt zich in een mooi filmpje af wat de reden van het leven is. Hij geeft een korte inzicht over het heden en de islamitische kijk op het leven en de Enige Schepper.
14 mrt 12:06
In het Franse Bourges is een jonge zwangere moeder vanwege haar hoofddoek aangevallen door een racistische vrouw.
14 mrt 11:21
Tijdens de dodenherdenking op 4 mei moeten alleen de slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog worden herdacht.
11 mrt 19:45
Het is een voorrecht om vanaf de geboorte moslim te zijn. Maar de verantwoordelijkheden van een geboren moslim moeten niet verwaarloosd worden.
11 mrt 14:23
In het midden van de heilige moskee Masjid al-Haram staat de heilige Kaaba, het punt waar alle moslims naar bidden. Het was echter de vraag hoe de Kaaba er van binnen uit ziet.
6 mrt 17:28
RNW (Wereldomroep) lanceerde gisteren een internetplatform voor seksuele voorlichting in de Arabische wereld.
6 mrt 17:00
Islamitische rechtsgeleerden uit Indonesië hebben een fatwa uitgesproken tegen stroperij.
4 mrt 17:05
Bijzondere Islamitische Begraafplaatsen (BIB) zet zich in voor een nieuwe begraafplaats speciaal voor moslims.
3 mrt 17:38
De vrijdagse preken in Mekka worden voor de niet Arabische pelgrims voortaan ook in het Engels en Urdu gegeven.
28 feb 16:21
Hulporganisatie Artsen zonder Grenzen moet de Myanmarese deelstaat Rakhine verlaten.
27 feb 15:34
De clip bij Katy Perry's single Dark Horse is aangepast na klachten van moslims. In de muziekvideo was te zien dat een ketting met erop het woord Allah in het Arabisch tot stof verging.
24 feb 20:06
Een groep christelijke bloeddorstigen heeft minstens zeventig moslims vermoord in het afgelegen zuidwesten van de Centraal-Afrikaanse Republiek.
<< < 10 11 12 13 14 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi