Laatste nieuws over moslims
21 t/m 40 (van 768 artikelen)
13:04
De aartsbisschop van Rabat Cristobal Lopez Romero heeft opgeroepen tot een gezamenlijk gebed tegen de coronapandemie
9 mrt 22:24
Het Contactorgaan Moslims en Overheid (CMO) roept alle Nederlandse moskeeën en imams op speciale aandacht te besteden aan het coronavirus
22 nov 10:44
Het hoofd van een Franse NGO zei dat de meeste terreurslachtoffers moslims zijn en het van cruciaal belang is dat Europa hieraan wordt herinnerd.
31 aug 10:46
De Indiase deelstaat Assam heeft 1,9 miljoen inwoners geschrapt van het Nationale Burgerregister (NRC). Deze lijst is bedoeld om 'buitenlandse indringers' te weren. Hij telt 31 miljoen namen.
5 aug 12:13
Onderzoekers van de Verenigde Naties hebben opgeroepen tot internationale sancties tegen bedrijven in handen van Myanmarese legerleiders.
28 jul 15:19
De Rohingya, die gevlucht zijn naar Bangladesh, keren alleen terug naar Myanmar als ze worden erkend als etniciteit in hun thuisland.
19 jul 11:06
De Nederlandse staat is voor een klein deel aansprakelijk voor de dood van moslimmannen na de val van de Bosnische moslimenclave Srebrenica in juli 1995.
16 jul 12:07
De twee vrouwen hebben langer dan een uur drie islamitische medepassagiers racistisch beledigd.
16 jul 9:31
De islamitische gemeenschap heeft ook in Duitsland te maken met racistische dreigingen en bommelding
10 jul 16:12
Meer dan twintig landen hebben hun bezorgdheid uitgesproken over de massale detentie van Oeigoeren in de Chinese regio Xinjiang.
5 jul 21:17
Human Rights Watch beschuldigt de Sri Lankaanse regering van medeplichtigheid bij geweld tegen de moslimgemeenschap
12 jun 12:12
De Franse nationale politie heeft vijf personen gearresteerd die van plan waren een aanslag te plegen op moslims en joden
29 mei 7:50
Na recent onderzoek in de noordelijke deelstaat Rakhine in Myanmar, zegt Amnesty International nieuwe bewijzen in handen te hebben van oorlogsmisdaden en andere mensenrechtenschendingen begaan door het leger van Myanmar.
16 mei 14:19
Volgens de Raad van State is een verbod op ritueel slachten "een ingrijpende beperking" van de vrijheid van godsdienst. Dat staat in een advies over een nieuw wetsvoordeel van de Partij voor de Dieren om onverdoofd slachten te verbieden.
26 apr 17:00
De Sri Lankaanse moslims hebben het traditionele vrijdaggebed massaal gemeden.
26 apr 11:01
De politie in Sri Lanka zoekt naar zeker 140 mensen die banden hebben met de islamitische groep die verantwoordelijk wordt gehouden voor de aanslagen op kerken en hotels, waardoor ongeveer 250 mensen omkwamen.
16:05
Veel moslims vertrekken in de nasleep van de zelfmoordaanslagen in Sri Lanka uit de kuststad Negombo. Daar zijn de spanningen de afgelopen dagen flink opgelopen.
12 apr 22:00
De Bosnisch-Servische president Milorad Dodik beschuldigt de moslimgemeenschap in het land en de rest van de wereld een mythe te verspreiden door de moorden in 1995 in Srebrenica als genocide te beschouwen.
11 apr 11:15
De politie in het Nieuw-Zeelandse Christchurch is op zoek naar een man die allerlei verwensingen slingerde naar het hoofd van gelovigen bij een van de twee moskeeën waar vorige maand een bloedbad werd aangericht.
15 mrt 10:55
De maker van de beelden roept geheel terecht: ,,On the ground mother******''
< 1 2 3 4 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi