Laatste nieuws over moslims
81 t/m 100 (van 766 artikelen)
7 jun 22:15
Moslims in China kunnen niet in alle vrijheid meedoen aan de Ramadan. De overheid heeft daarvoor een reeks maatregelen in het leven geroepen.
26 mei 16:26
In België hebben drie moslims, een koptische christen en een jood besloten om samen een restaurant te beginnen.
14 mei 13:34
De Belgische militaire inlichtingendiensten houden meer dan zestig militairen in de gaten, omdat ze geradicaliseerde moslims zijn.
12 mei 15:54
Moslims in Sint-Niklaas hebben binnen drie dagen een duizelingwekkend bedrag ingezameld voor een nieuwe moskee.
12 mei 12:53
Marokkaanse moslims en joden leven al eeuwen in vrede naast elkaar in verschillende gebieden in Marokko.
30 apr 16:05
Het ministerie van Islamitische Zaken heeft imams opgedragen om zelfmoord door zelfverbranding bespreekbaar te maken in moskeeën.
29 apr 12:03
Voorzitter Frauke Petry van de populistische partij Alternative für Deutschland staat open voor gesprekken met vertegenwoordigers van islamitische verenigingen in Duitsland.
25 apr 15:38
Meerdere landelijke en lokale moslimorganisaties spreken dinsdag met de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) over de dreiging die moskeeën ervaren.
20 apr 18:15
Patiënten van het gloednieuwe Delftse Reinier de Graafziekenhuis hebben woedend gereageerd op een gebedsruimte voor moslims.
20 apr 10:55
Het Contactorgaan Moslims en Overheid (CMO) bindt de strijd aan met de radicalisering van vooral jonge moslims in Nederland.
4 apr 12:08
Afgelopen weekend zijn een jonge vrouw en haar moeder belaagd in een Albert Heijn in winkelcentrum Bilgaard in Leeuwarden.
29 mrt 18:00
De blonde leider van de vrijheid heeft ten koste van moslims en de islam weer voor oproer gezorgd in de Kamer.
25 mrt 11:43
Op de Dam in Amsterdam komen vrijdagmiddag diverse moslimorganisaties, vredesbeweging PAX en het Humanistisch Verbond bijeen voor een manifestatie tegen de recente aanslagen die uit naam van de islam zijn gepleegd.
24 mrt 11:58
Moslims, joden en christen komen vrijdag bijeen in de moskee Al Kabir in Amsterdam om stil te staan bij de slachtoffers van de aanslagen in Brussel en ook in Parijs, Beiroet en Istanbul.
24 mrt 11:55
Met een minuut stilte en een ingetogen vredesmanifestatie willen diverse moslimorganisaties vrijdagmiddag op de Dam in Amsterdam hun steun betuigen aan België, na de bloedige aanslagen van dinsdag.
23 mrt 13:50
"Als ze in België doorgaan met chocolade eten en van het leven genieten, en niet zien dat een deel van de moslims die er wonen terreur wil uitoefenen, dan kan men ook niets doen om die te bestrijden."
23 mrt 11:46
Diverse koepelorganisaties van moskeeën en moslims willen vrijdag op de Dam in Amsterdam een bijeenkomst houden om hun steun aan het door de aanslagen getroffen België te betuigen.
18:52
De wereld schudt op haar grondvesten. Onzekerheid als gevolg van crisis, oorlogen en aanslagen wordt nationaal en internationaal uitgebuit.
29 feb 18:18
Marokko zet zichzelf steeds meer op de kaart op het gebied van interreligieuze dialogen om onderlinge vrede en begrip tussen religies te vergroten.
27 feb 21:14
Het Nederlands Verbond voor Progressief Jodendom heeft de moslimgemeenschap sterkte gewenst na de dreigbrieven die afgelopen week bij verschillende moskeeën zijn bezorgd.
<< < 3 4 5 6 7 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi