Laatste nieuws over moslims
101 t/m 120 (van 749 artikelen)
30 nov 12:15
Met een bezoek aan een moskee in een moslimenclave in hoofdstad Bangui heeft paus Franciscus maandag in de Centraal-Afrikaanse Republiek (CAR) zijn reis in Afrika afgesloten.
16 nov 8:18
Moskeeën en synagogen hebben zondagmiddag met een wandeling door Amsterdam gezamenlijk stil gestaan bij de bloedige aanslagen in Parijs. Ook burgemeester Eberhard van der Laan was van de partij.
15 nov 14:15
Vertegenwoordigers van drie religies hebben zondag bij een bezoek aan de Franse ambassadeur in Den Haag in een gezamenlijke verklaring de terreuraanslagen in Parijs veroordeeld.
14 nov 23:05
Moskeeën en synagogen houden zondag gezamenlijk een demonstratie in Amsterdam naar aanleiding van de aanslagen in Parijs.
14 nov 12:09
Nederlandse moslims, verenigd in het Contactorgaan Moslims en Overheid (CMO), hebben de aanslagen in Parijs scherp veroordeeld.
12 nov 17:00
Moslims in Calais betreuren het stilzwijgen van de autoriteiten na een anti-islamdemonstratie door Pegida.
14:49
De aanklager van het Openbaar Ministerie (OM) in Frankrijk vindt niet dat Marine Le Pen moet worden vervolgd voor een omstreden uitspraak die ze vijf jaar geleden deed.
16 sep 17:43
Moslims in België mogen voor het Offerfeest geen schapen onverdoofd slachten in tijdelijke slachthuizen.
15 sep 13:58
Elke dag komen veel vluchtelingen Nederland binnen, eindelijk veilig na jaren van onzekerheid en levensgevaar.
5 sep 17:05
Moskeeën weren radicale moslims uit hun gebedshuizen.
27 aug 19:40
Aanvoerder van het Marokkaans nationaal team Mehdi Benatia heeft tijdens een teamfoto van Bayern München geweigerd met bier te poseren.
24 aug 19:40
Arie Boomsma maakt zich zorgen om zijn islamitische buren en vrienden. Dat zegt hij maandag in een blog op zijn website waarin hij reageert op kritiek op zijn nieuwe tv-programma.
17 aug 20:17
Een Indiase moslim heeft op heldhaftige wijze het leven van een winkelier gered. Het slachtoffer werd vorige week met een zwaard aangevallen.
8 jul 21:18
Islamitische organisaties in de Verenigde Staten hebben een online campagne op poten gezet om geld in te zamelen voor een verbrande afro-Amerikaanse kerk.
8 jul 20:12
Marokkaanse moslims en joden hebben gisteren in Casablanca een gezamenlijke iftar gehouden.
6 jul 20:19
Marokko staat bekend als één van de meest tolerante Arabische landen jegens joodse burgers. Dat blijkt ook uit één nieuw onderzoek van een joodse denktank.
17 jun 10:38
Jongerenimam Yassin Elforkani stapt uit het Contactorgaan Moslims en Overheid.
16 jun 16:11
Minister Lodewijk Asscher, in het kabinet verantwoordelijk voor integratie, is geschokt door de uitkomsten van een onderzoek naar de oorzaken van antisemitisme onder jongeren.
11 jun 17:18
Toen het leven van de Britse Lily als hoogbejaard zwaar werd, waren daar haar moslimburen die hun best deden om haar leven nog zinvol te maken. Het werd een mooi verhaal over grenzeloze liefde.
29 mei 20:23
Vrijdagmiddag mochten leerlingen van de Brusselse school Institut de Mot-Couvreur plotseling hun school niet meer in.
<< < 4 5 6 7 8 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi