Laatste nieuws over much loved
21 t/m 30 (van 30 artikelen)
14 jul 20:37
Nabil Ayouch is een van de meest gehate personen in Marokko nadat hij de film 'Much Loved' maakte. De film gaat over prostitutie in Marokko en toont veel naakt terwijl personages erop los schelden.
20 jun 20:02
Nabil Ayouch - regisseur van Much Loved - en actrice Loubna Abidar zijn opgeroepen om zich in de rechtbank te melden op 15 juli in Marrakech.
10 jun 15:32
De zeer controversiële film Much Loved is in Maroko verboden maar zal in Frankrijk 'gewoon' te zien zijn. Eerder werd de film ook in Cannes tijdens het filmfestival getoond.
3 jun 17:18
Loubna Abidar speelt de hoofdrol in de veelbesproken film Much Loved van regisseur Nabil Ayouch.
2 jun 15:27
De ophef was groot toen Youssef Ahl Sidi Dehou Idrissi beweerde dat zijn rol van Saudiër in de controversiële film Much Loved aanleiding was tot een steekpartij in Casablanca.
1 jun 15:06
Een acteur van de veelbesproken film Much Loved is door een onbekende man met een mes aangevallen. Ondanks de agressie raakte hij lichtgewond.
28 mei 17:40
Over de film Much Loved is al veel gezegd en geschreven door de Marokkaanse pers en politici. Ook op sociale netwerken blijft de discussie levendig.
26 mei 17:45
De film Much Loved, over vier gemarginaliseerde prostituees, heeft nogal wat stof doen opwaaien. Loubna Abidar, een van de hoofdrolspeelsters, krijgt zelfs doodsbedreigingen.
26 mei 14:01
De Marokkaanse speelfilm Much Loved mag niet worden getoond in bioscopen. De taboedoorbrekende film van Nabil Ayouch houdt de gemoederen al weken bezig.
22 mei 15:04
De film Much Loved zorgt de laatste weken voor veel controverse in Marokko en dat is bij een van de actrices niet in de koude kleren gaan zitten.
< 1 2

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi