Laatste nieuws over myanmar
21 t/m 40 (van 152 artikelen)
4 feb 9:01
Inwoners van de grootste stad van Myanmar voeren op luidruchtige wijze actie tegen de militairen die de macht hebben gegrepen.
2 feb 15:27
Minister Stef Blok van Buitenlandse Zaken roept de ambassadeur van Myanmar op het matje. Dat gebeurt naar aanleiding van de militaire staatsgreep in het land.
2 feb 13:42
Nederland gaat pleiten voor nieuwe EU-sancties tegen het militaire regime van Myanmar. Dat zei minister Sigrid Kaag van Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking dinsdag.
2 feb 13:28
De opgepakte leider van Myanmar, Aung San Suu Kyi, is volgens een lid van haar partij in goede gezondheid.
1 feb 20:11
De VN-Veiligheidsraad komt dinsdag met spoed in een digitale sessie bijeen om de staatsgreep van het leger in Myanmar te bespreken.
1 feb 8:38
De internationale gemeenschap heeft bezorgd gereageerd op de staatsgreep in Myanmar. De Verenigde Staten en Australië riepen het leger op opgepakte leider Aung San Suu Kyi en andere gevangenen vrij te laten.
1 feb 5:57
Het leger van Myanmar heeft in de nacht van zondag op maandag een staatsgreep gepleegd.
1 feb 1:03
Aung San Suu Kyi, de regeringsleider van Myanmar, is in de nacht van zondag op maandag opgepakt.
20 jan 17:43
De nieuwe regering Biden zal een interinstitutionele evaluatie starten om te bepalen of de vervolging van de Rohingya-minderheid in Myanmar neerkomt op genocide
3 dec 10:56
Bangladesh is begonnen met het verplaatsen van zeker vierhonderd Rohingya-vluchtelingen naar een afgelegen eiland.
13 nov 9:23
De verkiezingen in Myanmar worden overtuigend gewonnen door de partij van Aung San Suu Kyi, de omstreden winnares van de Nobelprijs voor de Vrede.
9 nov 23:01
De regeringspartij van Myanmar heeft maandag de overwinning geclaimd bij de tweede parlementsverkiezingen sinds het einde van het militaire bewind in het Aziatische land.
8 nov 8:11
Myanmar gaat zondag naar de stembus voor een nieuw parlement. Analisten verwachten dat de regering van voormalig mensenrechtenicoon Aung San Suu Kyi herkozen wordt.
14:06
De lockdown tegen het coronavirus in de stad Rangoon in Myanmar leidt tot honger en armoede.
11 sep 17:18
Eind juni diende een 37-jarige vrouw een klacht in bij een politiebureau in de hoofdstad Sittwe tegen drie soldaten en beschuldigde hen van groepsverkrachting.
10 sep 15:10
Het Europees Parlement neemt verder afstand van voormalig mensenrechtenicoon en Nobelprijswinnaar Aung San Suu Kyi.
9 sep 14:21
De softwareontwikkelaar Ashok Chandwaney heeft op het interne messageboard van Facebook een zeer kritische ontslagbrief gepost.
3 sep 13:40
Nederland en Canada steunen Gambia in de zaak dat het heeft aangespannen bij het Internationaal Gerechtshof tegen Myanmar vanwege de genocide op de Rohingya.
13 mei 2:23
Bij een brand in een vluchtelingenkamp van Rohingya in Bangladesh zijn zeker tien mensen gewond geraakt.
17 apr 10:54
Myanmar laat bijna 25.000 gevangenen vrij om de druk op gevangenissen te verlagen tijdens de coronacrisis. Het gaat om ongeveer een kwart van alle mensen die in het Aziatische land een celstraf uitzitten.
< 1 2 3 4 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi