Laatste nieuws over nabil b
1 t/m 20 (van 91 artikelen)
22 sep 17:00
Een stekelig verhoor van kroongetuige Nabil B. in het liquidatieproces Marengo heeft woensdag een stuwmeer aan niet beantwoorde vragen opgeleverd.
15 sep 16:23
Advocaten in het liquidatieproces Marengo zijn boos en bezorgd over de manier waarop het wrakingsverzoek in de zaak woensdag is afgewezen.
15 sep 14:17
De wrakingskamer van de rechtbank Amsterdam heeft het wrakingsverzoek in het liquidatieproces Marengo van advocaat Inez Weski woensdag afgewezen.
13 sep 23:01
Kranten en sites van ADR Nieuwsmedia mogen dinsdag een artikel publiceren over kroongetuige Nabil B. en zijn familie.
13 sep 20:56
Advocaat Peter Schouten probeert maandagavond via een kort geding te voorkomen dat kranten en sites van ADR Nieuwsmedia dinsdag een artikel publiceren over kroongetuige Nabil B. en zijn familie.
5 aug 18:51
De advocaten van kroongetuige Nabil B. hebben weinig vertrouwen in het door het ministerie van Justitie en Veiligheid aangekondigde onderzoek naar de moord op misdaadverslaggever Peter R. de Vries.
19 jul 15:53
Moreno B. (32) en Giërmo B. (37), volgens het Openbaar Ministerie betrokken bij de moord op advocaat Derk Wiersum, moeten worden vrijgesproken.
15 jul 14:20
Peter R. de Vries (1956) was al zo'n veertig jaar misdaadverslaggever en bekend van meerdere (internationaal) bekende zaken.
15 jul 14:10
Misdaadverslaggever Peter R. de Vries is donderdag overleden. Dat laat zijn zoon weten.
9 jul 19:48
De advocaten van kroongetuige Nabil B. in het Marengo-proces, Peter Schouten en Onno de Jong, hebben de zwaargewonde misdaadverslaggever Peter R. vrijdag onder strenge veiligheidsmaatregelen opgezocht in het ziekenhuis.
9 jul 13:59
Een familielid van Nabil B. , kroongetuige in het liquidatieproces Marengo, heeft vrijdag in een verklaring steun uitgesproken voor de bloemenactie voor Peter R. de Vries op de Dam in Amsterdam.
29 jun 17:01
De kroongetuige in het omvangrijke Marengo-proces heeft geprobeerd een maximale vergoeding te krijgen voor zijn verklaringen.
21 jun 11:29
Nabil B. , kroongetuige in het grote liquidatieproces Marengo, is wegens gezondheidsklachten nog steeds niet in staat te verklaren.
28 mei 11:33
Kroongetuige Nabil B. is vrijdag niet aanwezig in de rechtbank in Amsterdam-Osdorp waar opnieuw een zitting is in het grote liquidatieproces Marengo.
26 mei 10:59
Nabil B. , kroongetuige in het liquidatieproces Marengo, heeft de overeenkomst met het Openbaar Ministerie opgeschort en wil voorlopig geen enkele medewerking meer verlenen.
11:51
Peter R. de Vries mag vertrouwelijke telefoongesprekken voeren met Nabil B. , kroongetuige in het liquidatieproces Marengo.
16 apr 13:07
De iPhone die Nabil B. , kroongetuige in het liquidatieproces Marengo rond hoofdverdachte Ridouan Taghi, vijf maanden lang in zijn cel heeft gehad, blijft de gemoederen flink bezighouden.
12 apr 11:32
Het verhoor van Nabil B. , kroongetuige in het liquidatieproces Marengo, is maandag vanaf vrijwel de eerste minuut onder hoogspanning komen te staan.
9 apr 16:37
Gesteggel en stekeligheden over en weer kenmerkten de derde dag van de inhoudelijke behandeling van het omvangrijke liquidatieproces Marengo.
9 apr 4:59
Het is vrijdag de beurt aan de vermeende topcrimineel Ridouan Taghi en zijn advocaat om kroongetuige Nabil B. te ondervragen.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi