Laatste nieuws over nagorno-karabach
1 t/m 20 (van 44 artikelen)
28 mrt 16:23
De Armeense premier Nikol Pasjinian heeft gezegd dat hij volgende maand zal aftreden om vervolgens als interim-premier aan te blijven tot de parlementsverkiezingen in juni.
30 jan 13:18
Turkije en Rusland hebben in de nasleep van het conflict bij Nagorno-Karabach een gezamenlijk waarnemingscentrum geopend.
5 jan 13:59
Ruim twee maanden na het einde van het militaire conflict in Nagorno-Karabach zijn in het gebied 1184 lichamen geborgen, maakten de lokale autoriteiten dinsdag bekend.
13 dec 14:55
Armenië en Azerbeidzjan verwijten elkaar de wapenstilstand in en rond de omstreden regio Nagorno-Karabach te hebben gebroken.
12 dec 17:32
Een maand na het einde van de gevechten in het conflictgebied Nagorno-Karabach in de zuidelijke Kaukasus is het opnieuw tot beschietingen gekomen.
11 dec 15:06
Azerbeidzjan gaat zaterdag, een maand na het einde van de gevechten, de staat van oorlog opheffen in de omstreden grensregio Nagorno-Karabach.
4 dec 13:54
De Turkse president Tayyip Erdogan hoopt dat Frankrijk snel af is van Emmanuel Macron.
12:54
De strijd om de betwiste regio Nagorno-Karabach heeft het leven gekost aan bijna 2800 militairen uit Azerbeidzjan.
17 nov 14:18
Armenië en Azerbeidzjan hebben tweehonderd lichamen uitgewisseld van militairen die zijn gesneuveld in het gewapende conflict over de betwiste regio Nagorno-Karabach.
14 nov 21:24
In Armenië is een poging tot een staatsgreep verijdeld en een plan om premier Nikol Pasjinian te vermoorden.
14 nov 11:24
Bewoners van dorpen in de regio Nagorno-Karabach hebben hun huizen in brand gestoken voordat ze vluchten naar Armenië.
13 nov 19:49
De islamitische oproep tot het gebed werd deze week voor het eerst in bijna drie decennia gehoord in de symbolische stad Shusha in Nagorno-Karabach.
12 nov 10:25
De Armeense autoriteiten hebben tien prominente oppositieleden opgepakt. Ze worden verdacht van het organiseren van "illegale en gewelddadige onlusten" op grote schaal.
11 nov 13:13
In Armenië groeit de woede over een omstreden vredesakkoord met buurland Azerbeidzjan. Duizenden betogers gingen in hoofdstad Jerevan de straat op om het vertrek te eisen van premier Nikol Pasjinian.
11 nov 12:53
Turkije en Rusland hebben afspraken gemaakt over hoe ze gaan toezien op de naleving van het bestand over Nagorno-Karabach.
10 nov 16:37
De Palestijnse groepering Hamas feliciteerde dinsdag Azerbeidzjan met de bevrijding van Nagorno-Karabach van de Armeense bezetting.
10 nov 9:57
Rusland heeft troepen naar de betwiste regio Nagorno-Karabach gestuurd, die daar gaan toezien op de naleving van een nieuw bestand.
10 nov 9:50
Op video's die verspreid worden via sociale media is te zien dat demonstranten meubels, deuren en ramen hebben vernield en de werkkamer van premier Nikol Pasjinian zijn binnengedrongen.
8 nov 11:09
De gevechten rond de strategisch belangrijke stad Shushi in de omstreden regio Nagorno-Karabach zijn flink opgelaaid.
2 nov 16:39
Frankrijk gaat de ultranationalistische Turkse groepering Grijze Wolven verbieden.
1 2 3 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi