Laatste nieuws over nasser bourita
21 t/m 40 (van 87 artikelen)
16 jul 17:19
De Israëlische regering treft voorbereidingen voor een officiële bezoek van de Israëlische Minister van Buitenlandse Zaken Yair Lapid aan Marokko.
25 jun 23:25
De Marokkaanse Minister van Buitenlandse Zaken Nasser Bourita verwacht niet dat de Libië-top in Berlijn zal leiden tot een oplossing voor de crisis in Libië
25 jun 22:21
De Verenigde Naties (VN) heeft donderdag in Rabat een Counter-Terrorism Office geopend in de Marokkaanse hoofdstad Rabat.
27 mei 20:23
De meest gelezen krant van Spanje heeft deze week een artikel gewijd aan Nasser Bourita, de Marokkaanse minister van Buitenlandse Zaken.
21 mei 19:09
De Marokkaanse ambassadeur voor Spanje Karima Benyaich zal niet terugkeren naar Madrid totdat de diplomatieke crisis tussen de twee landen is opgelost.
20 mei 20:37
De Marokkaanse regering weigert het "dubbelhartige taalgebruik" van de Spaanse regering te accepteren.
10 mei 20:50
De Marokkaanse minister van Buitenlandse Zaken Nasser Bourita sprak maandag met zijn Turkse ambtsgenoot Mevlut Cavusoglu te midden van de voortdurende agressie van Israël tegen Palestijnen in Jeruzalem.
9 mei 19:40
De Spaanse minister van Buitenlandse Zaken Arancha Gonzalez Laya weigert te reageren op "dreigementen" van haar Marokkaanse ambtgenoot Nasser Bourita
7 mei 17:11
In het licht van de internationale race om coronavaccins te bemachtigen kijkt Marokko naar Servië, waar binnenkort het Russische vaccin Sputnik-V zal worden geproduceerd
00:55
Een bespreking tussen de Marokkaanse minister van Buitenlandse Zaken Nasser Bourita en zijn Spaanse ambtgenote Arancha Gonzalez Laya is geannuleerd.
00:17
Het hof van beroep in Casablanca heeft het verzoek tot tijdelijke vrijlating van journalisten Slimane Raissouni en Omar Radi opnieuw afgewezen.
1 mei 23:19
Marokko wacht nog steeds op een "bevredigend en overtuigend antwoord" van de Spaanse regering over het besluit van Madrid om Polisario-president Brahim Ghali te verwelkomen.
30 apr 23:27
Ook gaat het Aziatische land een ambassadeur in Marokko benoemen, meldt het Marokkaanse ministerie van Buitenlandse Zaken vrijdag.
25 apr 19:17
De Marokkaanse autoriteiten "betreuren" het besluit van buurland Spanje om Brahim Ghali te verwelkomen.
7 apr 20:24
Marokko en Colombia hebben dinsdag twee bilaterale overeenkomsten en twee memoranda van overeenstemming ondertekend.
5 apr 16:32
Senegal heeft maandag officieel een consulaat geopend in het zuid-Marokkaanse Dakhla.
11 mrt 20:15
Het Marokkaanse parlement heeft vandaag drie ministers om opheldering gevraagd over de leveringsproblemen met het coronavaccin van de Chinese staatsfarmaceut Sinopharm.
11 mrt 16:52
Suriname gaat binnenkort een ambassade openen in de Marokkaanse hoofdstad Rabat, ook wenst het Zuid-Amerikaanse land een consulaat te openen in het Zuid-Marokkaanse Dakhla
5 mrt 18:13
De opschorting van alle contacten met Duitse vertegenwoordigingen in Marokko heeft gevolgen voor ontwikkelingsprojecten waarbij Duitse instellingen betrokken zijn.
5 mrt 14:35
Marokko heeft een bedrag van 1 miljoen dollar aan humanitaire hulp gedoneerd aan Jemen.
< 1 2 3 4 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi