Laatste nieuws over nasser bourita
41 t/m 60 (van 137 artikelen)
15:29
De coronasituatie in Marokko voldoet nog niet aan de voorwaarden die een heropening van de grenzen mogelijk maken.
13 jan 19:13
Minister Nasser Bourita (Buitenlandse Zaken) ontmoette vandaag in Rabat de persoonlijk gezant van de VN-secretaris-generaal voor de Marokkaanse Sahara, Staffan de Mistura.
12 jan 23:00
Marokko en Portugal hebben een overeenkomst ondertekend waarin afspraken zijn gemaakt over de tewerkstelling en het verblijf van Marokkaanse werknemers in Portugal.
6 jan 21:14
Het separatistische Polisario-Front is niet blij met het positieve rapport van de Europese Commissie (EC) over de handelsverdragen tussen Marokko en de EU.
6 jan 0:19
De bevolking van de Sahara profiteert van de overeenkomsten die Marokko met de Europese Unie (EU) heeft gesloten.
21:12
Regeringsleider Aziz Akhannouch en Minister Nasser Bourita (Buitenlandse Zaken) zijn op werkbezoek in de Verenigde Arabische Emiraten (VAE).
22 dec 20:57
Marokko "waardeert" de "positieve aankondigingen" en "constructieve standpunten" die onlangs zijn gedaan door de nieuwe regering van Duitsland.
10 dec 22:34
Buitenlandministers Nasser Bourita (Marokko) en Antony Blinken (Verenigde Staten) en de Israëlische premier Yair Lapid staan binnenkort stil bij de eerste verjaardag van de tripartiete overeenkomst.
10 dec 21:23
Rabat verwacht eerst een "groot gebaar" vanuit Madrid alvorens over kan worden gegaan tot het herstellen van de diplomatieke betrekkingen.
1 dec 18:53
De afwezigheid van Marokko op het forum van de Unie voor de Middellandse Zee is niet goed gevallen bij de Spaanse regering.
23 nov 20:57
De Verenigde Staten (VS) bevestigen opnieuw hun steun voor het Marokkaanse autonomie-initiatief als "serieuze, geloofwaardige en realistische" oplossing voor het geschil over de Sahara.
16 nov 21:14
De Sahara zal voortaan niet meer worden weggelaten bij het sluiten van nieuwe overeenkomsten met bijvoorbeeld de Europese Unie (EU)
13 nov 19:55
Na twee eerdere Libië-bijeenkomsten te hebben geboycot is Marokko weer aanwezig bij een een conferentie die in het teken staat van de Libië-crisis
10 nov 19:52
Het conflict met Algerije gaat niet over de Sahara maar over het verzet vanuit Algiers tegen de territoriale integriteit van Marokko.
3 nov 17:53
Het Marokkaanse consulaat in Toronto is dinsdag officieel ingehuldigd.
28 okt 19:35
Colombia zal haar consulaire diensten op de ambassade in Rabat uitbreiden naar het gehele Marokkaanse grondgebied, inclusief de Marokkaanse Sahara.
30 sep 18:30
Frankrijk zegt dat het het aantal visa dat wordt verleend aan mensen uit Marokko, Algerije en Tunesië drastisch zal verminderen.
29 sep 18:03
De Spaanse regering gaat in beroep tegen de beslissing van het Europese Hof om de handelsovereenkomsten tussen Marokko en de Europese Unie (EU) nietig te verklaren.
29 sep 13:56
De Europese Commissie moet namens de EU opnieuw gaan onderhandelen over een aantal handelsafspraken met Marokko en daarin de bevolking van de Westelijke Sahara betrekken.
27 sep 21:56
De opmerkelijk hoge verkiezingsdeelname van Sahrawa aan de laatste algemene verkiezingen is een teken van hun "gehechtheid aan Marokko en diens territoriale integriteit."
< 1 2 3 4 5 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi