Laatste nieuws over navo
21 t/m 40 (van 125 artikelen)
2 jan 20:26
De Noord-Atlantische Verdragsorganisatie (NAVO) heeft op haar officiële website een integrale kaart van Marokko gebruikt die de Marokkaanse Sahara omvat.
14 dec 20:31
De Verenigde Staten leggen sancties op aan Turkije vanwege de aanschaf van het Russische S-400-luchtverdedigingssysteem.
1 dec 13:48
De Duitse minister van Buitenlandse Zaken heeft gewaarschuwd dat de NAVO het vredesproces in Afghanistan niet in gevaar moet brengen door te snel troepen terug te trekken.
18 nov 14:06
Minister Ank Bijleveld van Defensie noemt de aangekondigde terugtrekking van Amerikaanse militairen uit Afghanistan en Irak "opnieuw een onaangename verrassing".
25 okt 16:14
"Wat je sancties ook zijn, aarzel niet om ze toe te passen", zei hij zondag in een toespraak die op televisie werd uitgezonden.
23 okt 21:56
De Amerikanen hebben fel uitgehaald naar hun NAVO-bondgenoot Turkije voor het testen van een omstreden Russisch raketafweersysteem.
15 okt 9:26
De spanning tussen Griekenland en Turkije blijft onverminderd hoog.
13 okt 11:21
Griekenland weigert verder te praten met Turkije terwijl een Turkse onderzoeksschip actief is in betwiste wateren.
10 okt 8:43
Armenië en Azerbeidzjan zijn een staakt-het-vuren overeengekomen dat zaterdag om 12.00 uur ingaat om gevangenen en de lichamen van tijdens het conflict omgekomenen uit te wisselen.
8 okt 15:16
Ondanks een reeks conflicten willen de NAVO-lidstaten Griekenland en Turkije met elkaar in gesprek blijven en proberen stappen te zetten die onderling vertrouwen aanmoedigen.
8 okt 11:01
De onderhandelingen in Genève over een staakt-het-vuren in de Nagorno-Karabach regio zullen alleen bijgewoond worden door Azerbeidzjan.
5 okt 15:01
Turkije moet zijn invloed in Azerbeidzjan aanwenden om kalmte te brengen in het conflict om de enclave Nagorno-Karabach.
4 sep 15:59
Griekenland en Turkije hebben inmiddels gesprekken op militair niveau gevoerd over hun onderlinge spanningen over omstreden Turkse gasboringen.
27 aug 9:15
De Amerikaanse president Donald Trump bemoeit zich met het conflict tussen Griekenland en Turkije over het oostelijke deel van de Middellandse Zee.
26 aug 13:18
Griekenland houdt vanaf woensdag samen met Frankrijk, Italië en Cyprus militaire oefeningen in de Middellandse Zee ten zuiden van Kreta.
26 aug 12:21
Turkije zal geen concessies doen als het gaat om de oostelijke Middellandse Zee. Dat zei de Turkse president Recep Tayyip Erdogan woensdag.
1 jul 15:59
Frankrijk trekt zich tijdelijk terug uit een NAVO-missie in de Middellandse Zee. De Fransen eisen een reactie van de NAVO-top over hun bezorgdheid over de rol van Turkije in de missie.
18 jun 18:47
De NAVO stelt een onderzoek in naar een recente Turks-Franse confrontatie op de Middellandse Zee.
16 jun 12:35
De NAVO bereidt zich voor op een opleving van de coronapandemie.
11 mei 20:31
Twee medewerkers van de gevangenis in Tanger weigerden hun werkzaamheden uit te voeren uit angst besmet te raken met het coronavirus
< 1 2 3 4 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi