Laatste nieuws over nazi
21 t/m 40 (van 130 artikelen)
14 jan 18:18
Een verrassende wending in een tóch al indrukwekkend verloop van de ontwikkeling van de nog maar 23-jarige Sofyan Amrabat.
18 dec 14:04
Volgens de Duitse autoriteiten zijn er minstens 12.000 mensen in het land die "potentieel gewelddadig zijn in het extreemrechts".
13 dec 22:06
Vrij recent zouden SSC Napoli én nog een andere competitiegenoot zich hebben gemeld bij Hellas Verona.
4 dec 10:47
De Duitse moslimgemeenschap voelt zich niet "veilig genoeg" te midden van groeiende extreemrechtse haatmisdrijven, aldus de Duitse minister van Integratie
8 nov 12:27
'Player of the Week' werd de 21-jarige back van 'Die Borussen' niet, wel stond er onlangs nog één gegadigde op voor de Marokkaans-international.
7 nov 12:16
Samen met nog een drietal andere blikvangers werd de 21-jarige back uitgelicht in deze verkiezing van de UEFA.
6 nov 12:09
Aldus de man die voor de tweede keer in deze groepsfase van de UEFA Champions League kroonde tot matchwinner namens 'Die Borussen'.
5 nov 23:01
Waar hij tegen Slavia Praag hoogstpersoonlijk de drie punten opeiste was het vanavond niet veel anders tegen Internazionale!
1 nov 14:04
De Oost-Duitse plaats Dresden heeft officieel de 'nazi-noodtoestand' uitgeroepen. In de gemeenteraad stemde een meerderheid voor een resolutie die extreemrechtse toestanden in de stad moet terugdringen.
31 okt 9:13
De regering stelde woensdag nieuwe maatregelen voor om haatmisdrijven op internet te bestrijden en strengere wetgeving voor wapenbeheersing
19 sep 16:42
De grootste anti-terreurofficier van Groot-Brittannië, Neil Basu, zegt dat de politie de dreiging serieus neemt
1 sep 11:11
Arnhemmers gaan in de maand september met elkaar aan tafel om te praten over de Slag om Arnhem, vrede en vrijheid.
3 mei 11:43
De Nieuw-Zeelandse premier Jacinda Ardern en haar partner Clarke Gayford gaan trouwen. Ze hebben zich verloofd tijdens de paasvakantie, berichten Nieuw-Zeelandse media.
12 jan 11:01
Een prachtig initiatief van de Italiaanse topclub, in één van de wijken waar de bewoners van Casablanca minder bedeeld zijn wordt op een unieke wijze kans gegeven aan de jeugd.
9 jan 11:02
Van Deun vergeleek gisterenavond tijdens een radioprogramma de Islam met nazisme en hij wilde liever dat de moskee in Utrecht afbrandt.
5 sep 14:50
Een aantal Britse militairen wordt ervan verdacht lid te zijn van een verboden groep neonazi's die terreuraanslagen voorbereidde. Dat heeft het Britse ministerie van Defensie dinsdag bekendgemaakt.
12 aug 22:00
Een auto is zaterdag ingereden op demonstranten die in het Amerikaanse Charlottesville (Virginia) de straat op waren gegaan om hun ongenoegen te uiten over een mars van extreem rechtse groepen.
13 mrt 13:00
Turkse organisaties in Nederland veroordelen de beschuldigingen van de Turkse regering dat Nederland zich schuldig maakt aan nazi-praktijken.
18 okt 12:51
De gemeente Leiden heeft maandag aangifte gedaan van de vernieling van een regenboogzebrapad in de stad.
10 sep 12:05
Een man uit Hoorn is vrijdagavond opgepakt omdat hij in tweets dreigde met aanslagen op asielzoekers en vluchtelingen.
< 1 2 3 4 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi