Laatste nieuws over nazi
21 t/m 40 (van 120 artikelen)
19 sep 16:42
De grootste anti-terreurofficier van Groot-Brittannië, Neil Basu, zegt dat de politie de dreiging serieus neemt
1 sep 11:11
Arnhemmers gaan in de maand september met elkaar aan tafel om te praten over de Slag om Arnhem, vrede en vrijheid.
3 mei 11:43
De Nieuw-Zeelandse premier Jacinda Ardern en haar partner Clarke Gayford gaan trouwen. Ze hebben zich verloofd tijdens de paasvakantie, berichten Nieuw-Zeelandse media.
12 jan 11:01
Een prachtig initiatief van de Italiaanse topclub, in één van de wijken waar de bewoners van Casablanca minder bedeeld zijn wordt op een unieke wijze kans gegeven aan de jeugd.
9 jan 11:02
Van Deun vergeleek gisterenavond tijdens een radioprogramma de Islam met nazisme en hij wilde liever dat de moskee in Utrecht afbrandt.
5 sep 14:50
Een aantal Britse militairen wordt ervan verdacht lid te zijn van een verboden groep neonazi's die terreuraanslagen voorbereidde. Dat heeft het Britse ministerie van Defensie dinsdag bekendgemaakt.
12 aug 22:00
Een auto is zaterdag ingereden op demonstranten die in het Amerikaanse Charlottesville (Virginia) de straat op waren gegaan om hun ongenoegen te uiten over een mars van extreem rechtse groepen.
13 mrt 13:00
Turkse organisaties in Nederland veroordelen de beschuldigingen van de Turkse regering dat Nederland zich schuldig maakt aan nazi-praktijken.
18 okt 12:51
De gemeente Leiden heeft maandag aangifte gedaan van de vernieling van een regenboogzebrapad in de stad.
10 sep 12:05
Een man uit Hoorn is vrijdagavond opgepakt omdat hij in tweets dreigde met aanslagen op asielzoekers en vluchtelingen.
27 mei 11:40
De binnenlandse veiligheidsdienst van Thüringen heeft donderdag een gerechtelijk onderzoek ingesteld naar aanleiding van een foto waarop twee mannen de Hitlergroet brengen in het herdenkingsoord Buchenwald.
9 mei 12:05
Een beeld van een knielende Adolf Hitler gemaakt door de Italiaanse kunstenaar Maurizio Cattelan heeft zondag op een veiling in New York 17,2 miljoen dollar (15 miljoen euro) opgebracht, beduidend meer dan veilinghuis Christie's had verwacht.
8 mei 21:40
De zionistische premier Benjamin Netanyahu heeft zondag een van de hoogste generaals van het land bekritiseerd, omdat die in een speech zei dat de Israëlische samenleving nazi-achtige trekjes begint te vertonen.
9 mrt 11:29
Vicepremier en minister van Integratie Lodewijk Asscher gaat donderdag in Leiden in gesprek met moslimorganisaties na dreigementen tegen meerdere moskeeën.
27 feb 21:14
Het Nederlands Verbond voor Progressief Jodendom heeft de moslimgemeenschap sterkte gewenst na de dreigbrieven die afgelopen week bij verschillende moskeeën zijn bezorgd.
20 jan 12:50
Een plan van de Japanse overheid om hakenkruizen op landkaarten te vervangen heeft tot veel kritiek geleid.
22 dec 14:00
Een Duitse extreemrechts politicus is dinsdag tot zes maanden voorwaardelijke celstraf veroordeeld voor het tonen van een nazi-tattoo.
24 aug 19:02
Twee neonazi's hebben een buitenlandse vrouw en haar twee kinderen op ronduit smerige wijze belaagd in een tram in Berlijn.
3 aug 12:48
Een groep Duitsers heeft een demonstratie van neonazi's in het plaatsje Bad Nenndorf op ludieke wijze belachelijk gemaakt.
1 jun 12:25
De Verenigde Staten hebben na de Tweede Wereldoorlog ruim twintig miljoen dollar (18,3 miljoen euro) aan uitkeringen en andere sociale voorzieningen uitgekeerd aan vermoedelijke Duitse oorlogsmisdadigers.
< 1 2 3 4 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi