Laatste nieuws over nctv
1 t/m 20 (van 64 artikelen)
13 apr 23:22
Opnieuw zijn er branden geweest in zendmasten, maandagavond ging het om twee in Almere. Beide branden waren snel onder controle, aldus een woordvoerder van de Veiligheidsregio.
11 apr 11:34
In het Brabantse Oudenbosch heeft afgelopen nacht brand gewoed in twee zendmasten. Volgens de politie gaat het vermoedelijk om brandstichting. In Groningen werd geprobeerd brand te stichten in een zendmast.
10 feb 16:10
Volgens inlichtingenchef Dick Schoof vormt het salafisme geen acute dreiging voor de Nederlandse samenleving.
24 jan 14:23
Erik Akerboom, nu nog korpschef van de Nationale Politie, is de beoogde opvolger van Dick Schoof als directeur-generaal van de inlichtingendienst AIVD.
19 jan 12:43
Het bestuur van het Cornelius Haga Lyceum in Amsterdam hoort maandag van de rechtbank of minister Arie Slob (Onderwijs) terecht heeft gezegd dat het moet opstappen.
11 nov 9:09
Turkije is maandag begonnen met de repatriëring van gevangengenomen militanten van Daesh naar hun land van herkomst, zei staatsomroep TRT Haber.
18 sep 14:54
De Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) gaat zich buigen over de moord op de advocaat van een kroongetuige.
3 jul 14:41
De informatieverstrekking door de AIVD aan overheidsinstanties over het Cornelius Haga Lyceum komt onder de loep.
24 jun 15:02
Nederland telt naar schatting enkele honderden jihadistische echtparen en tientallen gezinnen van wie één ouder het jihadistisch gedachtegoed aanhangt.
8 mrt 11:58
Bij het Amsterdamse Cornelius Haga Lyceum zijn dreigmails binnengekomen naar aanleiding van de waarschuwing van de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV).
7 mrt 19:28
'Ik heb geen feiten gehoord, alleen onzinverhalen. Dus ik vind het niet nodig te reageren.'
7 mrt 18:02
De Amsterdamse burgemeester heeft het schoolbestuur dringend verzocht per direct op te stappen.
14 nov 15:01
Twee op de drie Nederlanders (67 procent) zeggen zich van alle mogelijke rampen het meest zorgen te maken om terrorisme.
28 sep 15:01
Met de arrestatie van zeven terreurverdachten donderdag is de concrete dreiging van hun netwerk voorbij.
12 jun 16:00
In het afgesloten deel van de Tweede Kamer waar de fractie van de PVV huist, zal later dit jaar een cartoonwedstrijd over de Profeet Mohammed (saws) worden gehouden.
28 mei 18:00
De Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid is op de hoogte van een preek die imam Fawaz Jneid in Amsterdam heeft gehouden.
19 sep 9:18
Familieleden van de verdachte, waaronder zijn broer, wonen in de provincie Noord-Brabant.
14 jul 9:19
Er is geen sprake van een concrete dreiging rond het Europees kampioenschap voetbal voor vrouwen dat in Nederland wordt gehouden.
12 jul 15:34
De Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) kijkt naar het bericht dat er wordt gedreigd met een terroristische aanslag tijdens het Europees kampioenschap voetbal voor vrouwen.
24 jun 10:01
De toon onder aanhangers van de Nederlandse 'jihadistische' beweging, bestaande uit 'tenminste enkele honderden mensen', verhardt zich.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi