Laatste nieuws over nctv
21 t/m 40 (van 77 artikelen)
3 jul 14:41
De informatieverstrekking door de AIVD aan overheidsinstanties over het Cornelius Haga Lyceum komt onder de loep.
24 jun 15:02
Nederland telt naar schatting enkele honderden jihadistische echtparen en tientallen gezinnen van wie één ouder het jihadistisch gedachtegoed aanhangt.
8 mrt 11:58
Bij het Amsterdamse Cornelius Haga Lyceum zijn dreigmails binnengekomen naar aanleiding van de waarschuwing van de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV).
7 mrt 19:28
'Ik heb geen feiten gehoord, alleen onzinverhalen. Dus ik vind het niet nodig te reageren.'
7 mrt 18:02
De Amsterdamse burgemeester heeft het schoolbestuur dringend verzocht per direct op te stappen.
14 nov 15:01
Twee op de drie Nederlanders (67 procent) zeggen zich van alle mogelijke rampen het meest zorgen te maken om terrorisme.
28 sep 15:01
Met de arrestatie van zeven terreurverdachten donderdag is de concrete dreiging van hun netwerk voorbij.
12 jun 16:00
In het afgesloten deel van de Tweede Kamer waar de fractie van de PVV huist, zal later dit jaar een cartoonwedstrijd over de Profeet Mohammed (saws) worden gehouden.
28 mei 18:00
De Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid is op de hoogte van een preek die imam Fawaz Jneid in Amsterdam heeft gehouden.
19 sep 9:18
Familieleden van de verdachte, waaronder zijn broer, wonen in de provincie Noord-Brabant.
14 jul 9:19
Er is geen sprake van een concrete dreiging rond het Europees kampioenschap voetbal voor vrouwen dat in Nederland wordt gehouden.
12 jul 15:34
De Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) kijkt naar het bericht dat er wordt gedreigd met een terroristische aanslag tijdens het Europees kampioenschap voetbal voor vrouwen.
24 jun 10:01
De toon onder aanhangers van de Nederlandse 'jihadistische' beweging, bestaande uit 'tenminste enkele honderden mensen', verhardt zich.
23 mei 9:28
Het dreigingsniveau in ons land blijft na de aanslag van maandagavond in Manchester onveranderd.
6 apr 13:01
Terugkeerders uit Syrië en Irak vormen een risico voor de veiligheid in Nederland. Het gaat dan niet alleen om volwassenen maar ook om kinderen die door hun ouders zijn meegenomen naar Daesh-gebied.
22 mrt 17:30
De Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) van het ministerie van Veiligheid en Justitie zegt de situatie in Londen voortdurend in de gaten te houden.
3 feb 13:02
Er is een toename van het aantal incidenten bij moskeeën en op lokaal niveau worden extra preventieve maatregelen genomen zoals cameratoezicht. Dat zei Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid, Dick Schoof, vrijdag na overleg met zes moslimkoepels.
30 jan 15:45
Op dit moment adviseert de Nationaal Coördinator Terreurbestrijding en Veiligheid (NCTV) voor Nederland geen extra algemene veiligheidsmaatregelen.
24 dec 12:11
Sylvana Simons vertrekt bij Denk en start haar eigen politieke partij. Dat zegt de voormalige tv-presentatrice zaterdag in interviews met de NOS en de Volkskrant.
20 dec 8:10
Het dreigingsniveau in Nederland verandert niet na de vermoedelijke aanslag op de kerstmarkt in Berlijn.
< 1 2 3 4 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi