Laatste nieuws over nctv
21 t/m 40 (van 64 artikelen)
23 mei 9:28
Het dreigingsniveau in ons land blijft na de aanslag van maandagavond in Manchester onveranderd.
6 apr 13:01
Terugkeerders uit Syrië en Irak vormen een risico voor de veiligheid in Nederland. Het gaat dan niet alleen om volwassenen maar ook om kinderen die door hun ouders zijn meegenomen naar Daesh-gebied.
17:30
De Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) van het ministerie van Veiligheid en Justitie zegt de situatie in Londen voortdurend in de gaten te houden.
3 feb 13:02
Er is een toename van het aantal incidenten bij moskeeën en op lokaal niveau worden extra preventieve maatregelen genomen zoals cameratoezicht. Dat zei Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid, Dick Schoof, vrijdag na overleg met zes moslimkoepels.
30 jan 15:45
Op dit moment adviseert de Nationaal Coördinator Terreurbestrijding en Veiligheid (NCTV) voor Nederland geen extra algemene veiligheidsmaatregelen.
24 dec 12:11
Sylvana Simons vertrekt bij Denk en start haar eigen politieke partij. Dat zegt de voormalige tv-presentatrice zaterdag in interviews met de NOS en de Volkskrant.
20 dec 8:10
Het dreigingsniveau in Nederland verandert niet na de vermoedelijke aanslag op de kerstmarkt in Berlijn.
17 dec 14:22
Het is de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) Dick Schoof een lief ding waard als de encryptie op berichtenservices als WhatsApp en Telegram wordt gebroken. De veiligheidsdienst is daar ook mee bezig, zegt Schoof zaterdag in een interview met De Telegraaf.
14 nov 10:47
Terugkerende jihadisten kunnen een bedreiging vormen voor de veiligheid in Nederland. De verwachting is dat het aantal mensen dat vanuit Syrië en Irak naar Nederland terugkeert, gaat toenemen.
16 okt 13:12
Er reizen steeds minder mensen naar Daesh-gebied.
1 aug 11:56
De veiligheidscontroles die sinds zaterdag op en rond Schiphol worden gehouden gaan tot nader order door.
30 jul 10:52
Op en rond Schiphol zijn zaterdag extra maatregelen getroffen in verband met "een signaal dat betrekking heeft op de luchthaven".
11 jul 12:43
De kans dat er op korte termijn een aanslag plaatsvindt in Nederland blijft reëel.
12 mei 11:39
Ebru Umar wordt ondergebracht op een geheim adres. Ook meldt de columniste haar openbare optredens bij de instanties, zegt ze in een donderdag gepubliceerd interview met De Telegraaf.
27 apr 12:21
Er komt op nationaal niveau een werkgroep die de veiligheid rond moskeeën in Nederland gaat bekijken.
25 apr 15:38
Meerdere landelijke en lokale moslimorganisaties spreken dinsdag met de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) over de dreiging die moskeeën ervaren.
1 apr 12:15
Radicalisering in Europa gaat snel.
28 mrt 13:40
Bij de huiszoekingen van de politie in Rotterdam zijn in de nacht van zondag op maandag onder meer telefoons, sim-kaarten, gegevensdragers, munitie, geld en drugs in beslag genomen.
16 mrt 19:16
Geert Wilders riep onlangs op om in verzet te komen. Rechtsextremisten gebruiken deze oproep om gewelddadig te zijn tegen onder meer vluchtelingen.
26 jan 17:41
De Utrechtse moskee alFitrah krijgt geen geld van een Koeweitse instelling die banden zou onderhouden met terroristische organisaties.
< 1 2 3 4 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi