Laatste nieuws over nederland
581 t/m 600 (van 1730 artikelen)
18 mrt 17:45
In Amsterdam hebben vele honderden mensen gedemonstreerd tegen racisme en discriminatie.
13 mrt 16:00
Er is veel aandacht in de Turkse media voor het optreden van Nederland.
13 mrt 13:00
Turkse organisaties in Nederland veroordelen de beschuldigingen van de Turkse regering dat Nederland zich schuldig maakt aan nazi-praktijken.
12 mrt 14:45
President Recep Tayyip Erdogan heeft zondag opnieuw uitgehaald naar Nederland.
11 mrt 22:37
De Turkse overheid heeft zaterdag onmiddellijk diplomatieke maatregelen tegen Nederland genomen.
11 mrt 12:15
Nederland heeft de landingsrechten voor het toestel van de Turkse minister van Buitenlandse Zaken Mevlüt Çavusoglu ingetrokken.
9 mrt 8:05
Sekam, een koepelorganisatie van Nederlandse filmproducenten, heeft de Nederlandse staat gedagvaard.
5 mrt 15:03
De Nederlandse kritiek op een geplande campagne van Turkse ministers in Nederland is desnoods een diplomatieke rel waard.
3 mrt 22:30
De Nederlandse regering vindt het onwenselijk dat de Turkse autoriteiten een campagnemanifestatie in ons land organiseren.
3 mrt 17:15
De Raad van Marokkaanse Moskeeën Nederland (RMMN) gaat partijprogramma's langs de 'Islamitische meetlat' leggen.
28 feb 14:40
De petitie van de moeder van het ontvoerde meisje Insiya is dinsdagmiddag al door meer dan 13.000 mensen getekend.
17 feb 20:50
Het kabinet is zijn opdracht nagekomen om het land uit de economische en financiële crisis te halen. Maar het is er slechts 'deels' in geslaagd om bruggen te slaan naar de samenleving. Dat zei premier Mark Rutte vrijdag op zijn laatste wekelijkse persconferentie voor de verkiezingen.
17 feb 18:38
Na de eerdere bekendmaking door Jeune Afrique bevestigt een ander goed ingevoerde bron het gerucht.
7 feb 17:52
Het wordt mogelijk om zonder veroordeling het Nederlanderschap in te trekken van mensen die in het buitenland meevechten bij een terroristische organisatie. De Eerste Kamer heeft dinsdag met het plan ingestemd, nadat de Tweede Kamer vorig jaar al akkoord was gegaan.
3 feb 13:02
Er is een toename van het aantal incidenten bij moskeeën en op lokaal niveau worden extra preventieve maatregelen genomen zoals cameratoezicht. Dat zei Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid, Dick Schoof, vrijdag na overleg met zes moslimkoepels.
30 jan 23:05
Een voor woensdag in Den Haag geplande demonstratie tegen de reisbeperkingen die president Trump heeft opgelegd, is verplaatst naar het Malieveld.
30 jan 15:45
Op dit moment adviseert de Nationaal Coördinator Terreurbestrijding en Veiligheid (NCTV) voor Nederland geen extra algemene veiligheidsmaatregelen.
30 jan 13:30
Premier Mark Rutte heeft vol afschuw gereageerd op de aanslag op een moskee in het Canadese Quebec. Hij heeft maandagochtend namens Nederland medeleven overgebracht aan premier Justin Trudeau van Canada.
30 jan 13:15
Vier grote moskeeën in Den Haag, Rotterdam, Amsterdam en Utrecht hebben besloten voorlopig de deuren te sluiten tijdens alle gezamenlijke gebedsmomenten. Dat moet voorkomen dat mensen met kwade bedoelingen kunnen binnendringen.
30 jan 12:45
De Raad van Marokkaanse Moskeeën Nederland (RMMN) maakt zich na de aanslag op een moskee in het Canadese Quebec ernstige zorgen over de veiligheid van de moskeeën in Nederland. De organisatie roept moskeeën op meer waakzaam te zijn richting de verkiezingen.
<< < 28 29 30 31 32 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi