Laatste nieuws over netanyahu
1 t/m 20 (van 280 artikelen)
8 jul 18:50
Jordanië koopt 50 miljoen kubieke meter water van Israël. Het land waar water sowieso al schaars is kampt met droogte en grote watertekorten na weinig regenval in de winter.
6 jul 10:31
De nieuwe Israëlische regering heeft een eerste grote nederlaag geleden in het parlement.
13 jun 20:07
Het tijdperk van premier Netanyahu is vooralsnog ten einde. Het Israëlische parlement gaf zondagavond het vertrouwen aan een regering zonder rol voor de rechtse politicus en zijn Likud-partij.
11 jun 14:37
De Israëlische oppositieleider Yair Lapid heeft de deals rond met alle partijen die deel gaan uitmaken van een regering zonder Benjamin Netanyahu.
7 jun 11:26
De Israëlische parlementsvoorzitter Yariv Levin maakt maandag officieel bekend dat er een nieuwe regeringscoalitie is gevormd.
3 jun 12:36
De Israëlische premier Benjamin Netanyahu heeft de tegenaanval geopend op een coalitie van tegenstanders die zonder hem willen regeren.
2 jun 21:41
Na twaalf jaar komt in Israël het einde in zicht van het premierschap Benjamin Netanyahu.
2 jun 9:52
Israëlische politici die hopen een regeringscoalitie te vormen zonder de huidige premier Benjamin Netanyahu en zijn Likoed-partij, hebben hun eindspurt ingezet.
30 mei 20:18
De tegenstanders van premier Benjamin Netanyahu hebben besloten de onderlinge verschillen even te vergeten en gezamenlijk een nieuwe regering vormen in Israël.
26 mei 16:48
De Amerikaanse plannen voor wederopbouw van de Gazastrook na de verwoestende aanvallen van Israël vallen niet in goede aarde bij verzetsbeweging Hamas
25 mei 13:38
De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Antony Blinken zegt dat de Verenigde Staten willen helpen bij de wederopbouw van de Gazastrook.
21 mei 13:22
De Israëlische premier Benjamin Netanyahu heeft de luchtaanvallen in de Gazastrook omschreven als "een groot succes".
20 mei 21:34
Israël stopt met het bombarderen van Palestijnen in de Gazastrook.
20 mei 17:16
Het Israëlische kabinet vergadert donderdagavond vanaf 18.00 uur (onze tijd) over de vraag of er snel een wapenstilstand moet komen.
20 mei 10:28
Het bezettingsleger van Israël zegt een groot tunnelwerk van verzetsgroep Hamas te hebben "geneutraliseerd".
20 mei 8:11
Israël en Hamas worden het waarschijnlijk in de komende twee dagen eens over een wapenstilstand.
16 mei 18:16
China betreurt het dat de Verenigde Staten een verklaring over het Israëlische geweld in de Gazastrook blokkeren in de Veiligheidsraad van de Verenigde Naties.
13 mei 4:12
Reuven Rivlin, de president van Israël, waarschuwt voor een burgeroorlog tussen de Joodse en de Arabische bevolking in zijn land.
12 mei 23:26
Voor de derde dag op rij hebben de Palestijnen en Israëliërs slag geleverd in de jongste golf van geweld tussen de twee volken.
12 mei 3:33
De Israëlische premier Benjamin Netanyahu heeft laten weten dat Israël zijn aanvallen op de Gazastrook zal opvoeren.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi