Laatste nieuws over netanyahu
21 t/m 40 (van 280 artikelen)
12 mei 3:23
De Israëlische premier Benjamin Netanyahu heeft woensdag de noodtoestand uitgeroepen in de stad Lod, omdat onder de inwoners van Arabische afkomst "grootschalige rellen" zouden zijn uitgebroken.
9 mei 15:53
De Israëlische premier Benjamin Netanyahu wijst met kracht de groeiende internationale kritiek van de hand op bouwprojecten in Jeruzalem.
5 mei 2:24
Het is de Israëlische premier Benjamin Netanyahu niet gelukt om binnen de vastgestelde termijn een regering te vormen.
4 mei 11:49
Om middernacht (lokale tijd) verstrijkt de termijn waarbinnen de Israëlische premier Benjamin Netanyahu een nieuwe regering moet vormen.
30 apr 8:59
In Noord-Israël zijn vrijdag minstens 44 doden gevallen nadat paniek was uitgebroken tijdens een drukbezocht religieus feest.
9 apr 15:55
Israël werkt niet mee aan het onderzoek dat het Internationaal Strafhof (ICC) wil verrichten naar de vele oorlogsmisdaden van Israël in de Palestijnse gebieden.
6 apr 11:52
De Israëlische demissionair premier Benjamin Netanyahu mag als eerste een poging doen om een regering te vormen.
5 apr 13:54
De inhoudelijke behandeling van het corruptieproces tegen de Israëlische demissionair premier Benjamin Netanyahu is maandag begonnen.
25 mrt 16:34
De Israëlische premier Benjamin Netanyahu is de meerderheid die zijn huidige coalitie in het parlement heeft, kwijt.
15:57
Het ziet er volgens Israëlische media naar uit dat premier Benjamin Netanyahu niet voor de zevende keer in zijn loopbaan een regering kan vormen.
23 mrt 22:32
De Israëlische premier Netanyahu heeft de Israëlische verkiezingen nipt gewonnen, voorspellen prognoses na sluiting van de stemlokalen.
23 mrt 5:03
Israëliërs kunnen dinsdag voor de vierde keer in twee jaar naar de stembus gaan.
22 mrt 20:25
Naar verluidt heeft de Israëlische premier Benjamin Netanyahu de recente verzoening tussen de twee staten overdadig gebruikt in zijn verkiezingsprogramma.
22 mrt 18:13
De Amerikaanse president Joe Biden heeft zich altijd verzet tegen Israëlische plannen om de Westelijke Jordaanoever te annexeren.
21 mrt 1:41
In de buurt van de ambtswoning van de Israëlische premier Benjamin Netanyahu hebben zaterdag meer dan 20.000 mensen gedemonstreerd, schatten aanwezigen.
12 mrt 20:52
Met een nieuw investeringsfonds van $ 10 miljard (€ 8,3 miljard) gaan de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) geld pompen in "strategische sectoren" in Israël
11 mrt 13:55
Het voor donderdag geplande bezoek van de Israëlische premier Benjamin Netanyahu aan de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) gaat voorlopig niet door.
1 mrt 10:14
De Israëlische premier Benjamin Netanyahu houdt Iran verantwoordelijk voor een explosie bij een Israëlisch schip.
22 feb 21:25
De volgende zitting in het corruptieproces tegen de Israëlische premier Benjamin Netanyahu is op 5 april.
18 feb 18:04
De Amerikaanse president Joe Biden had op 17 februari zijn eerste officiële telefoongesprek met de Israëlische premier Benjamin Netanyahu
< 1 2 3 4 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi