Laatste nieuws over netanyahu
41 t/m 60 (van 207 artikelen)
6 feb 14:22
Het is op dit moment nog niet duidelijk of de Marokkaanse en Amerikaanse regeringen positief zullen reageren op de vermeende inspanningen van Israël
6 feb 12:57
De 'grootschalige operatie' kan nog vóór de verkiezing van volgende maand worden gestart
5 feb 16:06
Dat zei de Marokkaanse minister van Buitenlandse Zaken Nasser Bourita dinsdag in de Eerste Kamer
4 feb 15:39
Berichten over een mogelijke toenadering tussen Marokko en Israël blijven circuleren
4 feb 13:06
De Soedanese regering beweert het nieuws van de ontmoeting tussen de Israëlische premier en het 'staatshoofd' van Soedan via de media te hebben vernomen
3 feb 20:02
De Israëlische premier Benjamin Netanyahu heeft tijdens een bezoek aan het Oost-Afrikaanse Oeganda de nieuwe Soedanese leider generaal Abdel Fatah al-Burhan twee uur lang gesproken.
29 jan 15:52
Het lang verwachte Amerikaanse plan om vrede te bereiken tussen Israël en de Palestijnen kan wereldwijd op weinig enthousiasme rekenen.
28 jan 13:23
De Israëlische premier Benjamin Netanyahu is officieel gedagvaard in drie corruptiezaken.
24 jan 10:09
De Amerikaanse president Donald Trump heeft donderdag aangekondigd dat hij vóór dinsdag zijn vredesplan voor het Midden-Oosten zal onthullen.
3 jan 13:31
De Israëlische regering steunt de VS na de dodelijke aanval op de Iraanse generaal Qassem Soleimani met drones op de luchthaven van de Iraakse hoofdstad Bagdad.
2 jan 8:03
De Israëlische premier Benjamin Netanyahu vraagt parlementaire immuniteit tegen strafvervolging in drie corruptiezaken waarmee hij wordt geconfronteerd. De stap kan de strafprocedure tegen hem maandenlang vertragen.
27 dec 11:03
De Israëlische premier Benjamin Netanyahu is met overmacht herkozen als partijleider van Likud.
20 dec 20:09
Het Internationaal Strafhof (ICC) in Den Haag stel een onderzoek in naar vermeende oorlogsmisdaden die zijn begaan in de Palestijnse gebieden.
12 dec 13:18
De Israëlische premier Benjamin Netanyahu legt per 1 januari al zijn ministerposten neer, behalve het premierschap. Dat meldt de Israëlische krant The Jerusalem Post.
9 dec 12:24
Koning Mohammed VI zou een bezoek van Benjamin Netanyahu aan Marokko hebben geweigerd en annuleerde ook zijn geplande ontmoeting en diner met de Amerikaanse staatssecretaris.
2 dec 17:21
Netanyahu moet in 30 dagen immuniteit regelen
21 nov 18:21
De Israëlische minister-president Benjamin Netanyahu is donderdag officieel aangeklaagd wegens corruptie. Dat heeft de Israëlische procureur-generaal bekendgemaakt.
20 nov 21:45
Israëlische politicus Benny Gantz heeft geen regering weten te vormen en geeft de opdracht terug aan de president.
13 nov 14:08
De Israëlische premier zei tijdens een speciale kabinetsbijeenkomst dat Islamic Jihad "geen andere optie" heeft dan de raketaanvallen te staken
12 nov 22:31
Het Israëlische bezettingsleger en militanten in de Gazastrook hebben elkaar dinsdag herhaaldelijk bestookt, nadat Israël een luchtaanval had uitgevoerd op een leider van de strijdgroep Islamic Jihad.
< 1 2 3 4 5 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi