Laatste nieuws over netflix
1 t/m 20 (van 48 artikelen)
8 mei 22:47
Lale Gül praat met diverse partijen over verfilming van haar boek Ik ga leven. Dat heeft de schrijfster verteld in het programma WNL Op Zaterdag op NPO Radio 1.
12 mrt 16:21
Netflix is een functie aan het testen die moet tegengaan dat mensen buiten het eigen huishouden een account op de streamingdienst delen.
5 feb 6:20
Voormalig GroenLinks-Kamerlid Tofik Dibi is een van de finalisten van de scenariowedstrijd van Netflix Nederland. Dat meldt het AD.
4 dec 9:06
Filmstudio Warner Bros. gaat komend jaar alle nieuwe films op de dag dat ze in première gaan uitbrengen in zowel de bioscoop als via zijn eigen streamingdienst.
25 sep 7:03
Een groep van vijf Republikeinse Amerikaanse Senatoren heeft streamingdienst Netflix opgeroepen plannen om een Chinese sciencefictionboekenreeks tot actieserie te verwerken, stil te leggen.
1 sep 11:57
Nederlanders met een Turkse, Antilliaanse, Marokkaanse of Surinaamse achtergrond kijken minder vaak naar de Nederlandse televisie.
21 jul 21:29
Netflix heeft besloten de stekker uit de Turkse serie If Only te trekken.
2 jul 21:32
De Marokkaanse minister van Cultuur Othman El Ferdaous heeft plannen voor een digitaal streamingplatform met uitsluitend Marokkaanse producties
8 mei 11:01
Acteur Marwan Kenzari is binnenkort te zien in een film met Oscarwinnares Charlize Theron.
18 mrt 21:36
De coronacrisis heeft mogelijk ook gevolgen voor de beeldkwaliteit van streamingplatformen als Netflix. Een lagere kwaliteit moet overbelasting van het internet voorkomen.
16 mrt 13:19
Door alle thuisblijvers is het druk op het netwerk van KPN, maar de provider kan het vooralsnog aan, er zijn geen grote verstoringen.
26 sep 15:51
De Marokkaans-Franse Elmaleh vindt dat 90 seconden van geplagieerde inhoud niet zijn hele carrière zou moeten definiëren
16 jul 17:03
Meerdere bekende komieken hebben verklaard dat de Frans-Marokkaanse Netflix-ster hun werk heeft gekopieerd.
13 jun 9:29
Elizabeth Lederer is niet langer werkzaam op de prestigieuze Columbia Law School. Nadat een groep zwarte studenten van de universiteit in New York het ontslag van de voormalig officier van justitie had geëist, liet ze woensdag weten dat ze opstapt.
28 mei 18:19
De Anne Frank Stichting is niet te spreken over een nieuw programma van streamingdienst Netflix. In de serie Historical Roast worden bekende historische figuren keihard bespot door andere personen uit het verleden.
30 apr 11:04
Jonge Amerikanen pleegden vaker zelfmoord in de maand nadat Netflix 13 Reasons Why online zette. Deze serie draait om een meisje dat zelfmoord heeft gepleegd.
1 apr 16:05
De populairste Spaanstalige serie van deze tijd krijgt een vervolg.
13 feb 13:17
Na successen als Roma en Narcos zet Netflix de komende twee jaar zwaar in op Mexico.
8 feb 12:34
Daarmee komt het aantal series die de streamingdienst in Spanje ontwikkelt en produceert op elf.
3 jan 12:04
Een challenge rond de populaire Netflix-film is op social media viral gegaan.
1 2 3 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi