Laatste nieuws over new delhi
1 t/m 20 (van 37 artikelen)
1 okt 8:51
Voor de tweede keer deze week is een Indiase vrouw afkomstig uit de laagste sociale groep van het land overleden na een groepsverkrachting.
30 sep 3:17
Een Indiase vrouw afkomstig uit de laagste sociale groep van het land, is dinsdag overleden aan de gevolgen van een groepsverkrachting.
20 mrt 11:03
In India zijn vier mannen opgehangen voor het verkrachten van een 23-jarige vrouw in New Delhi in 2012.
14 mrt 13:59
Ongeveer tweehonderd hindoes kwamen zaterdag in de Indiase hoofdstad New Delhi bijeen op een speciaal evenement om koeien-urine te drinken.
27 feb 18:12
Protesten tegen een omstreden minderhedenwet in India zijn opnieuw uit de hand gelopen.
14 dec 15:01
In het oosten van India zijn voor de vierde dag op rij mensen de straat opgegaan om te protesteren tegen een omstreden minderhedenwet.
8 sep 11:04
India heeft zondag in delen van de regio Kashmir de avondklok opnieuw ingesteld na confrontaties tussen het Indiase leger en moslims die een religieuze mars hielden. Zaterdagavond raakten zeker twaalf inwoners van de regio en zes soldaten gewond.
24 sep 14:38
Een rokende telefoon heeft vrijdag even voor paniek gezorgd in een Indiaas vliegtuig dat van Singapore op weg was naar Chennai, maar daar veilig landde.
3 aug 12:37
In het westen van India worden 22 mensen vermist na de instorting van een brug over een rivier, die nog uit de Britse koloniale tijd stamt.
14 mei 18:56
De omgeving noch de medewerkers van roofdierenopvang Felida in het Friese Oldeberkoop zijn ooit echt in gevaar geweest door de ontsnapping van de Bengaalse tijgers Radja en Delhi.
30 okt 9:00
Koning Mohammed VI heeft gisteren in New Delhi, India, Afrika opgepept en aangemoedigd de leiding te nemen en te vertrouwen op menselijke en natuurlijke hulpbronnen.
25 sep 16:10
Op YouTube zijn beelden opgedoken van de jongen die in een dierentuin in India werd doodgebeten door een witte tijger.
23 sep 13:31
In een dierentuin in de Indiase stad New Delhi is dinsdag een man omgekomen nadat hij werd aangevallen door een witte tijger.
2 jun 12:50
Drie gearresteerde verdachten hebben bekend schuldig te zijn aan de groepsverkrachtingszaak die vorige week in India aan twee minderjarige meisjes het leven kostte.
16 jan 16:59
In verband met de beroving en groepsverkrachting van een Deense toeriste dinsdag zijn twee arrestaties verricht.
15 jan 12:36
Een Deense vrouw is dinsdag beroofd en verkracht door een groep mannen in de Indiase stad New Delhi.
26 nov 14:37
Een tandartsenechtpaar in India is dinsdag tot een levenslange gevangenisstraf veroordeeld voor de moord op hun 14-jarige dochter en de man die hun huishouden runde.
13 sep 11:32
De vier mannen die dinsdag door een rechtbank in New Delhi schuldig werden bevonden aan de groepsverkrachting van en moord op een jonge vrouw zijn tot de doodstraf veroordeeld.
23 aug 12:12
Een jonge vrouwelijke fotojournalist is in de Indiase stad Mumbai slachtoffer geworden van een groepsverkrachting.
5 aug 14:21
De eerste uitspraak in de zaak rond de groepsverkrachting van een jonge vrouw in New Delhi is opnieuw uitgesteld, dit keer tot 19 augustus.
1 2 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi