Laatste nieuws over new york
1 t/m 20 (van 258 artikelen)
14 dec 16:03
In de Verenigde Staten zijn de eerste mensen ingeënt met een coronavaccin. Het gaat om het middel van de bedrijven Pfizer en BioNTech.
14 dec 7:03
De politie in New York heeft een man doodgeschoten die bij een kerstconcert bij een kerk twee wapens had getrokken en om zich heen had geschoten.
12 dec 0:17
Een automobilist is vrijdag in New York ingereden op deelnemers aan een Black Lives Matter-demonstratie.
19 nov 3:35
In de Verenigde Staten zijn inmiddels meer dan 250. 000 personen overleden aan de gevolgen van Covid-19, blijkt uit cijfers van de Johns Hopkins Universiteit in Baltimore.
18 okt 1:21
De autoriteiten in de Amerikaanse stad New York hebben vanwege de coronaregels een bruiloft verboden waar meer dan 10.000 mensen werden verwacht.
28 sep 17:35
De Amerikaanse president Donald Trump heeft "vele miljoenen dollars belasting betaald", zegt hij in een nieuwe reactie op onthullingen van The New York Times.
28 sep 3:47
De Amerikaanse president Donald Trump betaalde slechts 750 dollar aan inkomstenbelasting in 2016, het jaar dat hij de presidentsverkiezingen won.
5 sep 18:13
In de Amerikaanse stad Rochester in New York is het vrijdagnacht (lokale tijd) opnieuw tot een aanvaring gekomen tussen demonstranten en de politie.
4 sep 20:16
De olieprijzen gingen vrijdag hard omlaag, waarbij de prijs van Amerikaanse olie voor het eerst in een maand tijd onder de 40 dollar per vat dook.
4 sep 6:23
Zeven politieagenten in de stad Rochester in de staat New York die waren betrokken bij een fatale aanhouding van een zwarte man zijn op non-actief gesteld.
6 aug 18:56
Amerikaanse aanklagers binden de strijd aan met de organisatie die een groot verdediger is van wapenbezit voor Amerikaanse burgers, de politiek invloedrijke National Rifle Association (NRA).
4 aug 8:44
anye West zet zijn poging om de president van Amerika te worden door, alhoewel hij daar wel wat steken bij laat vallen.
14 jul 10:26
In New York zijn maandag zeker zeventien mensen neergeschoten.
9 jul 17:15
De Amerikaanse president Trump mag de vrijgave van zijn belastingaangiften niet blokkeren. Dat heeft het Amerikaanse Hooggerechtshof besloten.
6 jul 15:04
De huidige aanbevelingen van de Wereldgezondheidsorganisatie WHO zijn achterhaald.
26 jun 6:23
Een politieagent is in New York aangehouden vanwege het uitvoeren van een illegale nekklem bij een arrestant.
25 jun 6:46
Het aantal nieuwe besmettingen met het coronavirus was woensdag bijna net zo hoog als tijdens de piek in april.
22 jun 6:32
De twee gevangenisbewakers die mogelijk een rol speelden bij de spraakmakende dood van de Amerikaanse zedendelinquent Jeffrey Epstein in diens cel, staan maandag voor de rechter in New York.
16 jun 16:57
De politie van de stad New York moet voortaan binnen dertig dagen bodycambeelden vrijgeven als een agent een schot heeft gelost of geweld heeft gebruikt.
8 jun 6:13
De stad New York gaat vanaf maandag de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus langzaam versoepelen.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi