Laatste nieuws over nida
21 t/m 40 (van 44 artikelen)
19 mei 16:02
Het leven van Morsi, de eerste democratisch gekozen president van Egypte, ligt in handen van de Egyptische grootmoefti.
14 mei 14:34
Diverse moskeeën in Rotterdam hangen donderdag 14 mei de Rotterdamse vlag halfstok ter herdenking van het bombardement op hun binnenstad 75 jaar geleden.
1 mei 17:33
Achter de schermen is de Rotterdamse partij NIDA druk bezig geweest om de situatie kenbaar te maken bij het gemeentebestuur.
12 mrt 16:55
Een veertigjarige moslima is door politieagenten weggestuurd toen ze aangifte wilde doen wegens ernstige mishandeling.
20 nov 13:59
Nederland moet de militaire samenwerking met Israël opzeggen. Daarnaast moet het de contracten met Elbit, de Israëlische wapenfabrikant die nauw samenwerkt met Nederlandse bedrijven en overheid verbreken.
6 nov 15:57
Volgens Nourdin El Ouali, fractievoorzitter van de Rotterdamse islampartij Nida is Zwarte Piet 'onversneden racisme en een erfenis van een achterlijke tijd en een achterlijke cultuur'.
28 jul 18:17
Ruim tienduizend demonstranten hebben zondagmiddag in Rotterdam deelgenomen aan een protest tegen het zionistisch geweld in Gaza.
20 mrt 14:06
De voorlopige einduitslag van de Rotterdamse gemeenteraadsverkiezingen hebben zeer goed nieuws opgebracht voor NIDA. De partij heeft voorlopig minimaal twee zetels te pakken.
18 mrt 18:31
Morgen staan de gemeenteraadsverkiezingen op het programma en voor moslims breekt een belangrijke dag aan.
17 mrt 13:26
Als het aan Nida in Rotterdam ligt gaat de eerste motie van de partij over zorgwekkende punten. Zo vraagt de partij aandacht voor racisme en islamofobie. Saillant detail: in geen enkel partijprogramma spreken partijen over deze punten. In een speciaal persbericht geeft Nida tekst en uitleg.
7 mrt 17:05
De VVD in Rotterdam heeft veel kritiek gekregen vanwege een 'prikkelende' campagneposter die gisteren door de hele stad is geplaatst.
25 feb 12:21
Jurjen van den Berg zet zich in als campagnemedewerker voor GroenLinks en was bij het radioprogramma Start van BNN aanwezig om te praten over campagnevideo’s.
20 feb 13:17
De PvdA lijkt er een maand voor de verkiezingen helemaal niet gerust op. De verkiezingen in de stad waar het normaliter domineerde zijn heftig door onder andere nieuwkomer Nida. Verwacht wordt dat de nieuwe moslimpartij veel stemmers bij de PvdA ophaalt.
14 feb 11:58
Op deze ‘Valentijnsdag’ maakt de NIDA-kiezer het uit met de PvdA.
14 feb 11:37
Een derde van de raadsleden in Nederland heeft te maken met agressie en geweld.
13 feb 12:03
Gisteren waren de Rotterdamse lijsttrekkers van NIDA en de PvdA te gast bij praatprogramma Pauw & Witteman.
7 feb 20:13
Een in Amerika wonende vrouw van Marokkaanse komaf is in de wolken omdat ze bij niemand minder dan Oprah Winfrey op de bank plaats mocht nemen.
25 jan 20:01
Het Rotterdamse raadslid Nelleke Weltevrede (CDA) stelde in een tweet de deelnemers van een peiling van KiesDichtbij.nl de NIDA-stemmers gelijk aan fraudeurs van de Ibn Ghaldoun school.
14 jan 12:34
De Nederlandse politiek is de afgelopen jaren veel te rechts geworden en sluit moslims buiten.
16 dec 15:20
Rotterdam heeft voor het eerst een eigen moslimpartij genaamd Nida.
< 1 2 3 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi