Laatste nieuws over nieuw-zeeland
21 t/m 40 (van 56 artikelen)
11 aug 14:19
De politie in Noorwegen behandelt de aanval op een moskee in de plaats Baerum zaterdagavond als een "poging tot een terroristische daad".
22 jul 14:03
De verklaring van het Saoedische ministerie belooft dat de autoriteiten hun best zullen doen zodat de Christchurch-nabestaanden hun hadj "in alle gemak en comfort" kunnen uitvoeren.
17 jul 7:03
De Nieuw-Zeelandse winkelketen Gun City heeft voor ophef gezorgd door plannen bekend te maken voor een megawinkel in Christchurch.
18 jun 15:12
Een man in Nieuw-Zeeland is veroordeeld tot 21 maanden celstraf voor het verspreiden van de livestream en van beelden van de aanval op de moskeeën in Christchurch, waarbij de dader 51 mensen doodde.
14 jun 8:10
De Australiër die beschuldigd wordt van het bloedbad bij moskeeën in Nieuw-Zeeland stelt dat hij 'niet schuldig' is in alle aanklachten waar hij voor terechtstaat.
21 mei 10:43
De verdachte van het bloedbad bij moskeeën in Nieuw-Zeeland wordt nu ook vervolgd voor terrorisme.
3 mei 11:43
De Nieuw-Zeelandse premier Jacinda Ardern en haar partner Clarke Gayford gaan trouwen. Ze hebben zich verloofd tijdens de paasvakantie, berichten Nieuw-Zeelandse media.
2 mei 18:33
Ongeveer zes weken na de aanslagen in het Nieuw-Zeelandse Christchurch is nog een slachtoffer bezweken aan zijn verwondingen. Het gaat om een Turks staatsburger en zijn dood werd donderdag door de Turkse minister van Buitenlandse Zaken bekendgemaakt.
16:49
De Nieuw-Zeelandse premier Jacinda Ardern heeft aangekondigd dat een koninklijke onderzoekscommissie gaat kijken naar de aanslagen op 15 maart.
24 mrt 14:15
Vele duizenden mensen hebben zondag in Nieuw-Zeeland stilgestaan bij de moord op vijftig mensen in twee moskeeën.
22 mrt 12:34
Een indrukkende herkenning vandaag in Nieuw-Zeeland, een week na de terroristische aanslagen op twee moskeeën in Christchurch.
21 mrt 22:00
In een column gepubliceerd op de website van de Washington Post, zei de Turkse president Recip Tayyep Erdogan dat de aanslagpleger eerder Marokko had bezocht.
21 mrt 19:05
De adhan wordt morgen nationaal uitgezonden op de televisie en radio in Nieuw-Zeeland.
21 mrt 14:01
Nieuw-Zeeland gaat alle automatische en semi-automatische aanvalswapens zo snel mogelijk verbieden.
18 mrt 12:04
De Nieuw-Zeelandse regering is het eens geworden over het aanscherpen van de wapenwet. Dat heeft premier Jacinda Ardern maandag bekendgemaakt.
18 mrt 11:01
De hoofdverdachte van het bloedbad in Nieuw-Zeeland wil zichzelf verdedigen tijdens zijn rechtszaak. Hij heeft de advocaat ontslagen die hem was toegewezen.
18 mrt 8:00
De Australische politie heeft twee huiszoekingen gedaan naar aanleiding van de terroristische aanslagen op twee moskeeën in het Nieuw-Zeelandse Christchurch.
17 mrt 15:15
Enkele honderden mensen staan zondagmiddag op de Dam in Amsterdam stil bij de aanslagen op twee moskeeën in Nieuw-Zeeland.
17 mrt 10:55
De premier van Nieuw-Zeeland, Jacinda Ardern, heeft laten weten dat ze het manifest van de terrorist negen minuten voor de aanslagen op de moskeeën in Christchurch ontving.
16 mrt 13:53
Dertien organisaties houden zondagmiddag een vredesmanifestatie op de Dam in Amsterdam.
< 1 2 3 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi