Laatste nieuws over nieuw
1 t/m 20 (van 493 artikelen)
22 jan 10:29
Burgemeester Femke Halsema heeft vrijdag zes winkels in Amsterdam per direct en voor onbepaalde tijd gesloten, omdat er in de panden drugshandel werd gefaciliteerd.
21 jan 16:28
Schrijver Abdelkader Benali heeft zich teruggetrokken als spreker tijdens de herdenkingsbijeenkomst op 4 mei in de Nieuwe Kerk in Amsterdam.
18 jan 9:21
Schrijver Abdelkader Benali (45) houdt op 4 mei de voordracht tijdens de herdenkingsbijeenkomst in De Nieuwe Kerk, voorafgaand aan de plechtigheid op de Dam in Amsterdam.
15 jan 20:30
Door het subsidieprogramma van de overheid zijn in 2020 zo'n 7.130 oude taxi's vernieuwd.
11 jan 18:49
Het programma 'Steden Zonder Sloppenwijken' wordt nieuw leven ingeblazen en moet de komende drie jaar leiden tot een drastische vermindering van het aantal sloppenwijken.
1 jan 21:40
Ter gelegenheid van het nieuwe jaar heeft koning Mohammed VI wenskaarten verstuurd naar de leiders van verschillende "broederlijke en vriendelijke landen".
1 jan 18:19
De politie heeft veel werk gehad deze jaarwisseling. Er waren veel meldingen van overlast, maar grote excessen zijn uitgebleven. Toch was er weer veel agressie tegen politiemensen en andere hulpverleners.
1 jan 0:09
In plaatsen door heel Nederland is voor middernacht al sprake van vuurwerkoverlast en onrust door groepen mensen die samenkomen en vuurwerk afsteken.
31 dec 14:19
Moskee Al-Kabir vraagt Amsterdammers tijdens nieuwjaarsnacht niet de straat op te gaan. Het gebedshuis spreekt van een noodoproep.
31 dec 8:38
Het wordt somber weer met oud en nieuw. Op oudjaarsdag is het koud winterweer, nieuwjaarsdag verloopt volgens Weeronline droger maar wel met veel wolkenvelden.
30 dec 16:57
Minister Tamara van Ark (Medische Zorg) roept mensen op met de jaarwisseling thuis te blijven, om te zorgen dat de zorg niet nog zwaarder onder druk komt te staan.
28 dec 8:09
Meer dan 40 procent van de supermarkten is komende vrijdag, op nieuwjaarsdag, geopend om zo eventuele drukte te spreiden in de strijd tegen het coronavirus.
17 dec 1:42
Minister Cora van Nieuwenhuizen (Infrastructuur) wil een verklaring invoeren waarin reizigers aangeven of de reis die ze willen maken noodzakelijk is.
14 dec 1:25
Een actiever overheidsbeleid is nodig om de komst van nieuwe migranten in goede banen te leiden.
13 dec 21:30
Het ministerie van Justitie en Veiligheid waarschuwt mensen voor een lijst die zondagavond op social media rondgaat waarin zogenaamd de komende coronamaatregelen van het kabinet staan opgesomd.
8 dec 8:54
De Nieuw-Zeelandse politie en inlichtingendienst hebben in de aanloop van de aanslag in Christchurch fouten gemaakt. Maar ze hadden de aanslag niet kunnen voorkomen
7 dec 20:47
Marokko streeft ernaar om het energieverbruik tegen het jaar 2030 met 20% te verminderen.
5 dec 19:21
De heropening van 'niet-essentiële' winkels heeft in Brussel op de eerste zaterdag dat er weer gewinkeld mocht worden, tot een grote toeloop van klanten geleid.
4 dec 14:09
Imam Yassin Elforkani vertrekt bij de Blauwe Moskee in Amsterdam. Na acht jaar stopt hij daar als hoofdimam en ook als voorzitter van het moskeebestuur, vertelt hij in een interview met NRC.
4 dec 11:14
Minister Hugo de Jonge heeft er geen probleem mee om zich voor de camera te laten inenten met een coronavaccin.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi