Laatste nieuws over nigeria
21 t/m 40 (van 108 artikelen)
4 feb 12:14
Gaat het de ploeg van bondscoach Jamal Sellami lukken om de trofee van het continentale toernooi in het Stade Mohammed V te houden?
3 feb 18:07
Morgenavond is het erop of eronder voor de gebalanceerde ploeg van bondscoach Jamal Sellami, aan hen de taak om de trofee van de CHAN 2018 op eigen bodem te houden.
21 nov 13:04
Een zelfmoordaanslag bij een moskee in de Nigeriaanse stad Mubi heeft aan minstens vijftig mensen het leven gekost.
18 okt 9:20
Ze bereiden zich voor op de strijd tegen terroristische groepen.
5 sep 16:30
Koning Mohammed VI heeft gisteren een telefoongesprek met Muhammadu Buhari, de president van Nigeria, gehouden.
20:30
Twee krabbeltjes onder niet de minste handelsakkoorden.
15 feb 21:01
Marokko en Spanje slaan handen ineen om 'n eind te maken aan Nigeriaanse mensenhandelaren.
28 jan 12:30
Een Nigeriaanse man werd afgelopen maandag gearresteerd op de internationale luchthaven Mohammed V nadat werd ontdek dat hij 1,3 kg cocaïne in capsules verborgen had in zijn maag.
25 jan 22:05
Nigeria herhaalde vandaag in Addis Abeba de steun voor de terugkeer van Marokko in de Afrikaanse Unie (AU).
20:37
Vanuit een Nigeriaans gevechtsvliegtuig zijn dinsdag per vergissing zeker vijftig burgers gedood, onder wie zes plaatselijke medewerkers van het Rode Kruis.
29 dec 15:30
De veiligheidsdiensten van de internationale luchthaven Mohammed V in Casablanca arresteerden op dinsdagavond een Nigeriaanse man in het bezit van ruim vijf kilo cocaïne.
14 dec 18:31
De werkbezoeken van de koning lijken serieuze vormen aan te gaan nemen.
12 dec 16:39
Afrika stond in het middelpunt van de besprekingen tussen Koning Mohammed VI en de Nigeriaanse president Muhammadu Buhari tijdens het officiële bezoek aan Nigeria.
11 dec 16:45
Bij het instorten van een kerk in de Nigeriaanse stad Uyo, in de zuidelijke deelstaat Akwa Ibom, zijn zaterdag zeker honderd mensen om het leven gekomen.
3 dec 12:02
Het mega-project waarbij er een gaspijpleiding wordt gelegd tussen Nigeria naar Marokko via de West-Afrikaanse kust is gisteren bevestigd door de Nigeriaanse minister van Buitenlandse Zaken.
3 dec 10:01
Koning Mohammed VI, vergezeld door Prins Moulay Ismail en de president van de Bondsrepubliek van Nigeria, Muhammadu Buhari, woonde gisteren het vrijdaggebed bij in de nationale moskee in de Nigeriaanse hoofdstad Abuja.
2 dec 20:16
Een paar uur voor de komst van koning Mohammed VI in Abuja gisteren vervingen de Nigeriaanse autoriteiten de vlag van de zelfverkozen "RASD" voor de Marokkaanse vlag.
2 dec 9:21
Na zijn officiële bezoeken aan Ethiopië en Madagaskar is Koning Mohammed VI gisterenavond aangekomen in Abuja, de hoofdstad van Nigeria.
13 okt 12:57
Boko Haram laat 21 meisjes vrij die behoren tot een groep van meer dan tweehonderd die in april 2014 uit een school in de Nigeriaanse plaats Chibok werden ontvoerd.
1 sep 18:00
Op de Amerikaanse ruimtebasis Cape Canaveral is donderdag een onbemande raket van het commerciële ruimtevaartbedrijf SpaceX ontploft.
< 1 2 3 4 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi