Laatste nieuws over nijmegen
1 t/m 20 (van 98 artikelen)
4 jul 16:22
De snelheid waarmee het apenpokkenvirus zich in Nederland verspreidt, neemt toe.
22 jun 14:26
De politie is dringend op zoek naar de 24-jarige Luciano Dijkman en de 27-jarige Sherwin Benshomin Windster.
27 sep 17:17
Mensen die besmet zijn geweest met het coronavirus, hebben maanden later nog antistoffen in hun neusvocht.
13 jul 23:01
Als er al sprake is in ons land van een nieuwe 'lockdown' omdat het coronavirus weer oplaait dan zal het geen landelijke zijn.
10 mrt 11:17
De oproep om voorlopig geen handen meer te schudden is het eerste signaal van de verantwoordelijke overheden dat er echt iets aan de hand is.
23 jan 15:53
De politie heeft donderdagmiddag een school voor technisch onderwijs in Nijmegen ontruimd omdat er iemand met een wapen zou rondlopen in de school.
4 aug 14:26
Een vrouw met een niqab is zondag in de speeltuin De Leemkuil aangesproken door een medewerker wegens haar gezichtsbedekkende kleding.
9 apr 16:46
De officier van justitie in Amsterdam heeft 180 uur werkstraf geëist, waarvan zestig uur voorwaardelijk, tegen de 21-jarige studente Mila van den B. uit Nijmegen wegens het bedreigen van Thierry Baudet, voorman van Forum voor Democratie (FVD).
7 feb 15:01
Na een verbanning van ruim drie weken mag de 25-jarige spits zich gaan opmaken voor zijn sportieve rentree in de Keuken Kampioen Divisie. Anders dan teamgenoot Brahim Darri, verhuurd aan competitiegenoot FC Den Bosch, kan Anass Achahbar wel rekenen op het vertrouwen van coach Jack de Gier.
15 jan 10:34
Het Marokkaanse duo wordt op een wel heel beschamende wijze geslachtofferd door trainer Jack de Gier, de trainer van de Keuken Kampioen Divisie-formatie brengt de beide aanvallers tot nader orde onder bij hun beloftenploeg.
12 sep 10:07
Bij Feyenoord altijd gezien als een begenadigd talent, werkt Anass Achahbar nu op een niveau lager aan zijn wederopstanding van de voetballer die hij in potentie is.
16 aug 21:06
Van de Eredivisie naar de Keuken Kampioen Divisie, voormalig Heraclied Brahim Darri vertelt over het hoe en waarom van deze opmerkelijke stap naar achteruit.
11 apr 22:02
Door de te overspelen competitiewedstrijd tegen Jong Ajax heeft NEC Nijmegen weer volledig zicht op de titel in de Jupiler League.
1 mrt 13:04
In de wekelijks terugkerende 'Wekelijkse Stellingen'-vlog van de Jupiler League kreeg dit keer NEC Nijmegen's Mohamed Rayhi een aantal stellingen voorgeschoteld.
8 feb 21:58
Het zou heel goed kunnen dat Rayhi gebruik gaat maken van z'n transfervrije status en komende zomer gratis het Goffertstadion uit wandelt.
23 feb 8:05
De Nacht van de Vluchteling wordt dit jaar niet alleen in Rotterdam en Nijmegen gehouden, maar krijgt ook een Amsterdamse editie.
29 sep 17:29
Winkeliers en scholen in Nijmegen hebben donderdag een valse brief over het uiterlijk van Zwarte Piet ontvangen.
1 sep 12:41
De gemeente Rotterdam gaat op basis van politiegegevens asociale, criminele of geradicaliseerde bewoners weren uit achterstandswijken.
24 aug 12:34
De verdachte van de dubbele moord in het Nijmeegse café Istanbul bekende dat hij twee broers van Marokkaanse komaf heeft gedood.
13 mei 22:00
De twee Marokkaans-Nederlandse broers die eerder deze week in Café Istanbul in Nijmegen werden doodgeschoten worden naar Marokko gerepatrieerd.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi