Laatste nieuws over noord-korea
1 t/m 20 (van 47 artikelen)
3 okt 9:32
De Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un heeft de Amerikaanse president Donald Trump een spoedig herstel toegewenst.
25 sep 15:35
De Amerikaanse toppolitica Nancy Pelosi heeft zich met opmerkingen over president Donald Trump ook de woede van Turkije op de hals gehaald.
17 jun 8:49
Noord-Korea heeft het aanbod van Zuid-Korea dat speciale gezanten wilde sturen om de spanningen te verminderen afgeslagen.
16 jun 18:06
Zuid-Korea dreigt met "een krachtig antwoord" als Noord-Korea de onderlinge verhoudingen nog verder verslechtert.
9 jun 3:46
Noord-Korea sluit dinsdag alle communicatielijnen met Zuid-Korea, waaronder een hotline tussen leider Kim Jong-un en de Zuid-Koreaanse president Moon Jae-in.
6 mei 8:14
De Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un heeft volgens de Zuid-Koreaanse inlichtingendienst geen hartoperatie ondergaan.
3 mei 9:31
De Amerikaanse president Donald Trump is blij met de terugkeer van de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un in het openbare leven.
3 mei 7:33
Vanuit Noord-Korea zijn zondag bij de grensovergang meerdere kogels afgevuurd op een Zuid-Koreaanse bewakingspost.
1 mei 23:59
De Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un is voor het eerst in twintig dagen weer in het openbaar gezien. Dat meldt het Zuid-Koreaanse persbureau Yonhap.
28 apr 9:11
Dat de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un uit de openbaarheid is verdwenen, heeft mogelijk te maken met zorgen over het coronavirus.
27 apr 9:04
De Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un is "springlevend". Dat zegt een belangrijke veiligheidsadviseur van de Zuid-Koreaanse president Moon Jae-in.
26 apr 9:11
De Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un zou een teken van leven hebben gegeven, meldt de Chinese zender CCTV.
25 apr 1:29
China heeft een team inclusief medische experts naar Noord-Korea gestuurd om advies te geven over de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un. Dat zeggen drie ingewijden tegen persbureau Reuters.
24 apr 19:49
Na geruchten dat de Noord-Koreaanse dictator Kim Jong-un ernstig ziek zou zijn, wordt nu gemeld dat de communistische leider is gestorven.
24 apr 4:21
De Amerikaanse president Donald Trump betwijfelt of het nieuws klopt dat de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un sinds kort met serieuze gezondheidsproblemen kampt.
24 mrt 15:24
De Hoge Commissaris voor de Mensenrechten van de Verenigde Naties roept op tot opschorting van sancties gedurende de coronapandemie.
5 mrt 13:41
China heeft haar burgers gewaarschuwd niet naar de Noord-Koreaanse grens te gaan, omdat dat land die gesloten heeft om het coronavirus buiten te houden.
28 apr 10:42
De Amerikaanse president Donald Trump en de Japanse premier Shinzo Abe hebben hun gezamenlijke wens een eind te maken aan de import van Iraanse olie onderstreept tijdens hun ontmoeting in het Witte Huis.
12 jun 15:03
Noord-Korea belooft in de overeenkomst die dinsdag in Singapore werd getekend dat het zijn kernwapenprogramma afbouwt.
24 mei 15:03
De ontmanteling van Punggye-ri vindt plaats in de aanloop naar de ontmoeting tussen de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un en de Amerikaanse president Donald Trump.
1 2 3 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi