Laatste nieuws over ns
1 t/m 20 (van 7519 artikelen)
18 sep 17:28
Nederland heeft het Syrische regime vrijdag formeel aansprakelijk gesteld voor mensenrechtenschendingen.
17 sep 18:57
Er lijkt versnelling in de zaak te komen, PSV-groeibriljant Mohammed Ihattaren is inmiddels ook benaderd door A-internationals Hakim Ziyech en Nordin Amrabat.
17 sep 15:28
De rechtbank in El Jadida heeft twee vrouwen veroordeeld voor hun betrokkenheid bij een netwerk van mensenhandel en seksuele uitbuiting van jonge Marokkaanse vrouwen in Burkina Faso
16 sep 8:07
De Amerikaanse president Donald Trump heeft dinsdag gezegd dat er mogelijk een coronavaccin is in drie à vier weken.
16 sep 8:01
De Nederlandse regering en alle andere landen die aangeboden hebben asielkinderen op te vangen uit het afgebrande opvangkamp Moria zouden daar geen voorwaarden als een leeftijdsgrens aan moeten verbinden.
15 sep 19:11
Zijn weinig 'perspectiefvolle' oproep voor het grote Oranje zou de directe aanleiding zijn geweest voor twijfel bij Mohammed Ihattaren.
15 sep 9:36
Bij een vergelijkbare coronagolf als in maart en april hebben ziekenhuizen nu waarschijnlijk veel minder ic-bedden nodig.
15 sep 8:33
De Amerikaanse politie en justitie maken zich geregeld schuldig aan onregelmatigheden tijdens onderzoeken en rechtszaken
14 sep 18:24
Een Israëlische rechtbank veroordeelde maandag een joodse kolonist tot levenslange gevangenisstraf
14 sep 17:35
De Amsterdamse burgemeester Femke Halsema wil meedoen met de landelijke pilot waarbij buitengewoon opsporingsambtenaren (boa's) een wapenstok krijgen.
14 sep 13:32
Door "vermoedelijk" Israëlische luchtaanvallen in Oost-Syrië zijn maandag tien pro-Iraanse strijders gedood, de meeste van hen Irakezen, volgens een mensenrechtenorganisatie.
13 sep 16:52
Circa vijftig mensen hebben zondag op de Dam in Amsterdam gedemonstreerd tegen de executie van worstelaar Navid Afkari door het Iraanse regime.
12 sep 18:02
Bij een gedeeltelijke instorting van een gebouw op een bouwterrein is vrijdagavond een persoon om het leven gekomen
12 sep 15:27
Tijdens acties en demonstraties van de zogenoemde gele hesjes in Parijs zijn volgens de politie al zeker 193 mensen aangehouden.
11 sep 18:11
Op sociale netwerken gaan foto's rond van een Marokkaanse veteraan die dagenlang voor een een ziekenhuis in Beni Mellal op de grond heeft gelegen in afwachting van medische hulp
11 sep 17:46
Sociale netwerken zijn het toneel geworden voor jonge meiden die een centje willen bijverdienen en zich zelf te koop aanbieden
11 sep 16:55
De politie in Marrakech heeft tienduizenden flessen illegale alcohol uit verschillende horecagelegenheden in beslag genomen
11 sep 15:56
China legt beperkingen op aan alle Amerikaanse diplomaten in China en Hongkong.
11 sep 11:09
Weinig jonge acteurs zullen dit najaar meer op televisie te zien zijn dan Hamza Othman.
11 sep 8:01
Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp zitten vrijdagavond na de veelbesproken ruzie weer met elkaar aan de tafel van Veronica Inside.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi