Laatste nieuws over nvwa
1 t/m 19 (van 19 artikelen)
28 jul 17:14
Door het akkoord is het slachtverbod van tafel
27 jul 17:16
De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) moet van de rechtbank opnieuw de coronaprotocollen beoordelen van de slachterijen die komend weekend tijdens het offerfeest niet ritueel mogen slachten.
27 jul 8:57
Bij de rechtbank in Den Haag dient maandagochtend een kort geding van twee slachterijen die van de NVWA geen toestemming hebben gekregen om in de aanloop naar het offerfeest ritueel te slachten.
17:18
Het slikken van voedingssupplementen, zoals vitaminepillen, helpt niet tegen het coronavirus.
13 feb 14:53
De Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit (NVWA) waarschuwt dat in de loempiavellen van Tee Yih Jia de melkbestanddelen in het deeg niet op de verpakking staan als ingrediënt.
24 aug 18:47
Tijdens het afgelopen Offerfeest zijn ruim 21.000 minder schapen en geiten geslacht dan bij het feest vorig jaar.
2 aug 17:30
Partijen in de Tweede Kamer hebben felle kritiek op de communicatie van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) over het al dan niet eten van eieren.
6 okt 12:40
De makers van ambachtelijk ijs letten lang niet altijd op de hygiëne. Dat blijkt uit onderzoek van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA).
28 aug 14:45
De NVWA heeft zaterdag een eind gemaakt aan de verkoop van vlees dat via een besloten Facebookpagina aan particulieren werd verkocht.
23 aug 12:25
De keukens van sterrenrestaurants in ons land zijn vaak vies. Twee op de vijf sterrenrestaurants hebben in de afgelopen vier jaar ook een waarschuwing gekregen van de Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit (NVWA).
18 aug 12:59
In een woonwijk in Veenendaal zijn een aantal Aziatische tijgermuggen, die ziekten als het zikavirus kunnen overdragen, aangetroffen.
16 apr 14:07
Bepaalde stekkers van de iPhone-oplader hebben een fabricagefout waardoor kortsluiting kan ontstaan.
11 dec 15:03
Bijna al het groente en fruit dat in Nederland in de winkels ligt, voldoet aan de wettelijke eisen op het gebied van bestrijdingsmiddelen.
12:37
De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) begint een onderzoek naar een zonnebrandcrème van L'Oréal nadat meerdere klachten zijn binnengekomen over de slechte bescherming.
7 feb 17:13
De Nederlandse Voedsel- en Waren Autoriteit (NVWA) gaat geen onderzoek doen naar Chinees mensenhaar in Nederlands brood.
22 dec 14:28
Sinds 2011 hebben tweehonderd restaurants en andere horecabedrijven die te boek zijn komen te staan als notoire overtreders vier tot acht boetes opgelegd gekregen omdat het een puinhoop was in de keuken.
11 okt 14:33
De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) controleert komende week weer bij het slachten van schapen en runderen tijdens het islamitische Offerfeest.
27 jul 15:26
De bezuinigingen van het kabinet en andere overheden maken Nederland onveiliger.
6 mrt 11:56
Opnieuw is bij twee Nederlandse melkveehouders de kankerverwekkende stof aflatoxine gevonden.

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi