Laatste nieuws over obama
1 t/m 20 (van 278 artikelen)
19 okt 11:57
Turkije heeft een man die president Erdogan zou hebben bespot op Facebook veel te hard aangepakt.
11 sep 4:38
De Verenigde Staten staan stil bij de aanslagen van 11 september 2001.
3 aug 9:37
De Amerikaanse oud-president Barack Obama krijgt kritiek omdat hij zijn zestigste verjaardag groots wil vieren.
24 mrt 20:44
De Amerikaanse vicepresident Kamala Harris neemt een complex migrantendossier onder haar hoede.
4 mrt 5:11
De regering onder de Amerikaanse president Joe Biden heeft een tijdelijke beperking ingesteld op anti-terroristische drone-aanvallen buiten oorlogsgebieden als Afghanistan en Syrië, meldt The New York Times.
19 feb 18:30
De Verenigde Staten zijn vrijdag opnieuw toegetreden tot het klimaatverdrag van Parijs, bijna een maand na de inhuldiging van Joe Biden als president.
17 feb 22:32
De Israëlische premier Netanyahu heeft eindelijk een telefoontje gekregen van de Amerikaanse president Biden.
27 jan 22:51
De Verenigde Staten zullen zich pas weer aansluiten bij het internationale akkoord met Iran als het regime in Teheran zijn verplichtingen over het beperken van zijn nucleaire programma nakomt.
7 jan 4:38
Oud-president Barack Obama vindt dat Donald Trump medeverantwoordelijk is voor de gewelduitbarsting woensdag bij het Capitool.
16 dec 9:02
Hoge diplomaten uit Iran en grote mogendheden overleggen woensdag over het vijf jaar oude atoomakkoord met de Islamitische Republiek.
3 dec 8:29
De voormalige Amerikaanse presidenten Barack Obama, George W. Bush en Bill Clinton zijn bereid zich op termijn voor de camera te laten inenten tegen het coronavirus.
18 nov 19:56
Iran zal "automatisch" zijn nucleaire verplichtingen weer nakomen als de nieuwe Amerikaanse president Biden de sancties tegen het land opheft.
17 nov 9:12
Met nog twee maanden 'blessuretijd' te gaan als president van de Verenigde Staten, overwoog Donald Trump vorige week om een kerncentrale in Iran aan te vallen.
5 nov 13:26
Nog nooit heeft een Amerikaanse presidentskandidaat zo veel stemmen gekregen als Joe Biden dit jaar.
5 nov 6:53
De Democratische kandidaat voor het Amerikaanse presidentschap Joe Biden heeft op Twitter gezegd dat de Verenigde Staten weer mee gaan doen aan het klimaatverdrag van Parijs als hij tot president wordt verkozen.
25 okt 3:03
Oud-president Barack Obama vindt dat zijn opvolger Donald Trump totaal heeft gefaald in zijn aanpak van de corona-epidemie.
20 aug 5:29
De Amerikaanse oud-president Barack Obama heeft in zijn toespraak tot de Democratische conventie ongebruikelijk hard uitgehaald naar president Donald Trump.
29 jul 10:20
De Amerikaanse president Donald Trump gaat door met het beperken van de speciale bescherming van honderdduizenden migranten.
8 jul 11:49
In een interview met Forbes maakt hij duidelijk dat het serieus is.
18 jun 16:40
De Amerikaanse president Donald Trump mag een programma dat honderdduizenden migranten beschermt tegen uitzetting niet beëindigen.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi