Laatste nieuws over obama
1 t/m 20 (van 263 artikelen)
25 okt 3:03
Oud-president Barack Obama vindt dat zijn opvolger Donald Trump totaal heeft gefaald in zijn aanpak van de corona-epidemie.
20 aug 5:29
De Amerikaanse oud-president Barack Obama heeft in zijn toespraak tot de Democratische conventie ongebruikelijk hard uitgehaald naar president Donald Trump.
29 jul 10:20
De Amerikaanse president Donald Trump gaat door met het beperken van de speciale bescherming van honderdduizenden migranten.
8 jul 11:49
In een interview met Forbes maakt hij duidelijk dat het serieus is.
18 jun 16:40
De Amerikaanse president Donald Trump mag een programma dat honderdduizenden migranten beschermt tegen uitzetting niet beëindigen.
29 mei 20:04
De voormalige Amerikaanse president Barack Obama zegt de afschuw te delen die miljoenen Amerikanen voelden bij de dood van een zwarte arrestant in de staat Minnesota.
22 mei 22:39
Democratisch presidentskandidaat Joe Biden heeft in de Verenigde Staten voor opschudding gezorgd met een verklaring ter ondersteuning van Afro-Amerikaanse kiezers.
18 mei 1:03
Voormalig president Barack Obama "was een incompetente president. Dat is alles dat ik kan zeggen. Zeer incompetent."
16 mei 23:43
De Amerikaanse oud-president Barack Obama heeft zaterdag in een online toespraak tot geslaagde studenten de aanpak van de coronacrisis in de VS gehekeld.
12 mei 14:11
De Amerikaanse president Donald Trump raakt niet uitgetwitterd over 'Obamagate'.
9 dec 21:58
Hoge Amerikaanse functionarissen schetsten jarenlang een te rooskleurig beeld van het conflict in Afghanistan.
10 jul 18:06
De Amerikaanse president Donald Trump heeft Iran nog meer strafmaatregelen in het vooruitzicht gesteld. "De sancties worden binnenkort substantieel opgevoerd", kondigde hij aan op Twitter.
16 mei 0:02
De Amerikaanse president Donald Trump voorspelt dat Iran op korte termijn alsnog naar de onderhandelingstafel komt. "Ik weet zeker dat Iran snel zal willen praten", schrijft hij op Twitter.
8 mei 22:48
De Amerikaanse president Donald Trump legt Iran meer sancties op. Die strafmaatregelen treffen belangrijke sectoren van de Iraanse economie.
29 apr 14:33
Oud-politieman Faris K. (37) is veroordeeld tot zeven maanden cel, omdat hij strikt geheime informatie over de beveiliging van politicus Geert Wilders met anderen heeft gedeeld. K. werkte bij de toenmalige Dienst Bewaken en Beveiligen (DBB).
15 jan 14:33
Het geschenk wat Obama tijdens zijn presidentiële periode ontving heeft een geschatte waarde van 101.200 dollar
19 sep 17:03
President Donald Trump heeft dinsdag gewaarschuwd dat de VS genoodzaakt kunnen zijn Noord-Korea 'compleet te vernietigen' als dat land niet inbindt.
20 mrt 8:04
Republikeinse en Democratische parlementsleden hebben zondag verklaard geen bewijs te hebben gezien dat de Amerikaanse president Trump is afgeluisterd door zijn voorganger Obama.
4 mrt 17:01
De Amerikaanse president Donald Trump noemt zijn voorganger Barack Obama een "slechte/zieke kerel".
1 jan 13:55
De Turkse minister van Binnenlandse Zaken Suleyman Soylu heeft meegedeeld dat er door de aanslag op nachtclub Reina in Istanbul ten minste 39 doden zijn gevallen, 69 mensen liggen in het ziekenhuis.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi