Laatste nieuws over oekraine
1 t/m 20 (van 81 artikelen)
1 aug 18:41
De zware bosbranden die de zuidkust van Turkije al sinds woensdag teisteren hebben zondag tot honderden nieuwe evacuaties geleid. Het dodental is opgelopen tot zeker acht.
17 apr 12:47
In een periode van oplopende spanningen met buurland Oekraïne heeft Rusland vijftien oorlogsschepen voor oefeningen naar de Zwarte Zee gestuurd.
16 apr 17:52
Oekraïne dreigt met de aanschaf van kernwapens als het geen lid mag worden van de NAVO.
19 feb 19:26
Marokkaanse studenten in het Oekraïense Dnipro worden afgeperst en gedwongen in de prostitutie te werken
2 dec 17:16
Oekraïne is van plan om vrijhandelsovereenkomsten te bezegelen met verschillende landen, waaronder Marokko
28 nov 15:31
Een derde daarvan was voor mensen uit Marokko, Oekraïne en India die in de EU kwamen wonen om er te werken, te studeren of zich bij familie te voegen.
18 jul 13:06
Ruim een halfjaar nadat het Iraanse leger per ongeluk een Oekraïens passagiersvliegtuig uit de lucht schoot, heeft Iran de zwarte dozen naar eigen zeggen naar Frankrijk gestuurd.
10 jul 14:29
Nederland daagt Rusland voor het Europees Hof voor de Rechten van de Mens (EHRM) om zijn rol in het neerhalen van MH17. Dat heeft het kabinet vrijdag besloten.
17 jun 4:47
De regering van president Donald Trump heeft de voormalig Amerikaanse veiligheidsadviseur John Bolton voor de rechter gedaagd om te verhinderen dat hij een boek over zijn tijd in het Witte Huis publiceert.
12 jun 14:47
Iran zegt dat het Frankrijk om hulp heeft gevraagd in het onderzoek naar het per ongeluk neerhalen van het Oekraïens passagiersvliegtuig op 8 januari.
17 mei 11:43
De ambassadeur van China in Israël, Du Wei, is zondagochtend dood gevonden in zijn huis in de kuststad Herzliya, bij Tel Aviv.
11 mei 10:07
Bij een Iraanse raketoefening in de Golf van Oman zijn talrijke doden gevallen. De Iraanse marine meldt inmiddels negentien dodelijke slachtoffers. Ook zijn er vijftien gewonden.
6 feb 8:37
De Amerikaanse president Donald Trump heeft woensdag de afzettingsprocedure tegen hem overleefd.
17 jan 11:19
Voor het eerst sinds 2012 was de hoogste leider van Iran, ayatollah Ali Khamenei, vrijdag voorganger van het belangrijkste vrijdaggebed in hoofdstad Teheran.
13 jan 17:39
Taekwondoka Kimia Alizadeh de enige sportvrouw uit Iran die een olympische medaille heeft behaald, is haar land ontvlucht en in Eindhoven neergestreken.
13 jan 14:59
Ministers uit vijf landen die burgers verloren bij de vliegramp in Iran, komen donderdag bijeen in Londen.
12 jan 8:47
Demonstranten, voornamelijk studenten, hebben zaterdag in de Iraanse hoofdstad Teheran fel geprotesteerd tegen de regering.
11 jan 8:09
Iran heeft het Oekraïense toestel dat woensdag neerstortte bij Teheran "per ongeluk" neergehaald, omdat het vliegtuig werd aangezien voor een vijandelijk doelwit.
10 jan 10:07
De vliegtuigcrash woensdag nabij Teheran is volgens de baas van de Iraanse burgerluchtvaartautoriteit niet veroorzaakt door een raket.
9 jan 19:28
Het Oekraïense vliegtuig dat woensdag net buiten de Iraanse hoofdstad Teheran neerstortte, is geraakt door een Iraanse raket.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi