Laatste nieuws over olie
21 t/m 40 (van 236 artikelen)
9 mrt 11:11
Het kabinet voelt nog niet voor "drastische maatregelen" om de effecten van het coronavirus op de economie op te vangen. "We kunnen een stootje hebben als Nederland", zegt premier Mark Rutte.
8 mrt 14:09
De aandelenmarkten in het Midden-Oosten gingen zondag hard onderuit door de sterk gedaalde olieprijzen.
8 mrt 11:12
De Saoedische staatsoliemaatschappij Aramco is nog steeds niet gekomen met de prijs voor ruwe olie in maart. Het is de grootste oliemaatschappij ter wereld.
24 jan 17:35
Hoewel de situatie in de regio rond de Perzische Golf "gespannen" en "veranderlijk" is, ziet het kabinet geen reden om de missie in de Straat van Hormuz terug te draaien.
23 dec 11:03
Bij recente protesten in Iran zijn zeker 1500 betogers gedood door veiligheidstroepen. Dat zeggen medewerkers van het Iraanse ministerie van Binnenlandse Zaken.
19 dec 10:39
Terwijl de olijvenoogst- en olieproductieseizoen ten einde loopt, slaat de Marokkaanse consumentenorganisatie alarm over de verkoop van valse olijfolie in Marokko
12 nov 10:39
De vrouw werd met ernstige wonden opgenomen in het ziekenhuis
11 nov 19:01
Volgens Iran bevat het nieuwe olieveld 53 miljard vaten aan reserves
26 okt 13:03
Rusland beschuldigt de Verenigde Staten van "internationaal banditisme" bij het beschermen van olievelden in Syrië.
25 okt 9:44
Amper twee weken nadat president Donald Trump besloot de Amerikaanse troepen uit Syrië terug te trekken, meldt een hoge functionaris van het Pentagon dat de VS de militaire positie in Syrië weer willen versterken.
24 okt 19:03
De deelname van Marokko aan de Russisch-Afrikaanse top van 2019 heeft al vruchten afgeworpen. De waarde van de deal wordt geschat op € 2 miljard en zal duizenden banen opleveren in Noord-Marokko.
11 okt 19:06
De dieven maakten een groot gat in de muur van de moskee om bij de naastgelegen winkel naar binnen te kunnen
8 okt 15:18
De Iraanse autoriteiten hebben Instagramster Sahar Tabar opgepakt wegens godslastering en het aanzetten tot geweld.
27 sep 17:02
De missie is een reactie op de aanslagen op Saoedische olie-faciliteiten eerder deze maand
20 sep 18:54
President Donald Trump heeft sancties opgelegd aan de centrale bank van Iran. De Amerikaanse president doet dat als vergelding voor de luchtaanval op twee olie-installaties in Saoedi-Arabië.
18 sep 18:13
Saoedi-Arabië heeft restanten getoond van raketten en drones die gebruikt zouden zijn bij de aanval op de olie-industrie in het land.
17 sep 21:39
De olieproductie van Saoedi-Arabië zal eind deze maand weer volledig hersteld zijn, na de droneaanvallen op Saoedische olie-installaties afgelopen weekend. Dat zei energieminister Abdulaziz bin Salman op een persconferentie.
16 sep 19:47
In een boodschap aan de Saoedische koning Salman veroordeelt de Marokkaanse vorst de "agressie" die "een bedreiging voor de vrede en wereldwijde stabiliteit" vormt.
16 sep 9:48
De prijzen van ruwe olie stegen maandag fors, in reactie op de aanval op twee olie-installaties in Saudi-Arabië.
8 sep 15:44
De Iraanse supertanker Adrian Darya 1 heeft zijn bestemming bereikt. "De olie is verkocht", zegt een woordvoerder van het Iraanse ministerie van Buitenlandse Zaken tegen de staatstelevisie in zijn land.
< 1 2 3 4 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi