Laatste nieuws over om
21 t/m 40 (van 4561 artikelen)
9 jul 13:59
Een familielid van Nabil B. , kroongetuige in het liquidatieproces Marengo, heeft vrijdag in een verklaring steun uitgesproken voor de bloemenactie voor Peter R. de Vries op de Dam in Amsterdam.
8 jul 17:44
ZWART en Ongehoord Nederland krijgen officieel de status van aspirant-omroep, heeft demissionair minister voor Media Arie Slob donderdag bekendgemaakt.
8 jul 10:04
In Brazilië is woensdag de voortvluchtige Nederlandse crimineel Gerel P. (38) aangehouden. Dat heeft de Landelijke Eenheid van de politie bevestigd.
7 jul 16:31
Het Israëlische leger heeft woensdag de kantoren van Union of Agricultural Work Committees (UAWC) voor een periode van zes maanden gesloten.
6 jul 15:45
De adviesprijs van een liter benzine staat nu landelijk gemiddeld op 1,951 euro, meldt consumentenorganisatie UnitedConsumers.
16:48
De film Meskina lanceert maandag als eerste Nederlandse bioscoopfilm een eigen podcast.
30 jun 19:52
Marokko telde eind maart zo'n 49,47 miljoen GSM-aansluitingen.
30 jun 17:21
Israëlische kolonisten hebben dinsdag tientallen olijfbomen van Palestijnse boeren gekapt.
29 jun 17:01
De kroongetuige in het omvangrijke Marengo-proces heeft geprobeerd een maximale vergoeding te krijgen voor zijn verklaringen.
29 jun 16:35
e Tweede Kamer wil dat er veel meer gebeurt om pedofielen op te sporen en aan te pakken die via het internet uit zijn op seks met minderjarigen.
29 jun 11:23
Het is nog altijd onduidelijk wanneer Saïd R. , verdachte in het omvangrijke liquidatieproces Marengo, vanuit Colombia aan Nederland wordt uitgeleverd.
29 jun 0:15
De nationale luchtvaartmaatschappij Royal Air Maroc (RAM) herinnerde klanten vandaag op de voorwaarden voor retourvluchten.
28 jun 20:42
Nu de zomervakantie weer voor de deur staat en veel Marokkanen een vakantie in Marokko overwegen lonken de stranden.
27 jun 12:38
De Amerikaanse oud-president Donald Trump heeft tijdens zijn eerste, drukbezochte campagnebijeenkomst sinds zijn aftreden kritiek geleverd op het immigratiebeleid van president Joe Biden.
26 jun 17:21
De Somalische verdachte van de steekpartij in het Duitse Würzburg is aangeklaagd voor drie moorden en zes pogingen tot moord.
26 jun 2:22
De Colombiaanse president Ivan Duque zegt dat de helikopter waarin hij zat vlakbij de grens met Venezuela is beschoten.
25 jun 22:13
Er is door Glory een nieuwe datum gevonden voor het gevecht tussen Badr Hari en Arkadiusz Wrzosek.
25 jun 18:12
Iran heeft aan het begin van vrijdag een deadline genegeerd voor de verlenging van een akkoord over de inspectie van Iraanse nucleaire installaties door het Internationaal Atoomenergie Agentschap (IAEA).
25 jun 16:51
De rechtbank heeft Mohamed R. , prominent verdachte in het grote liquidatieproces, geen onderbreking van diens voorarrest gegeven om afscheid te nemen van zijn onlangs overleden vader.
24 jun 10:45
Dat veel werkende vrouwen na het krijgen van kinderen er in inkomen op achteruitgaan, lijkt vooral te maken te hebben met de traditionele rolverdeling in het gezin.
< 1 2 3 4 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi