Laatste nieuws over om
21 t/m 40 (van 4078 artikelen)
8 sep 17:44
Terwijl het aantal coronabesmettingen stijgt, blijft het aantal ziekenhuisopnames relatief laag.
7 sep 18:40
Ondernemers uit de reisbranche kunnen vanaf dinsdag terecht op de website van het nationale socialezekerheidsfonds (CNSS) om looncompensatie aan te vragen
6 sep 18:01
In de Britse stad Birmingham is de politie in groten getale aanwezig in een poging de dader van een reeks steekincidenten te pakken.
4 sep 19:59
Het zal nog tot zeker halverwege 2021 duren voordat op grote schaal gevaccineerd kan worden tegen het coronavirus.
4 sep 6:23
Zeven politieagenten in de stad Rochester in de staat New York die waren betrokken bij een fatale aanhouding van een zwarte man zijn op non-actief gesteld.
3 sep 20:45
Dagelijks liegen zo'n duizend mensen over coronasymptomen. Dit zegt directeur Publieke Gezondheid Sjaak de Gouw van de GGD tegen BNR.
3 sep 19:28
Na vijf volle zittingsdagen is donderdag een veelbewogen inleidende ronde in het grote liquidatieproces Marengo nagenoeg afgerond.
3 sep 18:13
In afwachting van het complete album waarin Gad Elmaleh twaalf tracks van de Franse zanger Claude Nougaro covert, bereidt de comedian de release van zijn eerste single voor
3 sep 13:11
In Peking is donderdag voor het eerst in meer dan vijf maanden een internationale passagiersvlucht geland.
3 sep 11:05
Het volgen van advocaat Nico Meijering en een kantoorgenoot op een reis naar Dubai in juni vorig jaar was "gerechtvaardigd".
3 sep 10:33
Het CDA wil dat prostitutie in Nederland verboden wordt. De christelijke partij schaart zich achter een burgerinitiatief van jongerenbeweging , die wil dat betaalde seks strafbaar wordt.
3 sep 5:24
Het Openbaar Ministerie komt donderdag in het liquidatieproces Marengo met een reactie op de betogen van enkele advocaten, die hevig protesteren tegen de manier waarop justitie hen behandelt.
2 sep 17:18
De Verenigde Staten hebben woensdag sancties aangekondigd tegen Fatou Bensouda, de Gambiaanse hoofdaanklager van het Internationaal Strafhof (ICC) in Den Haag.
1 sep 12:56
Israël heeft een belangrijke grensovergang met de Gazastrook heropend.
1 sep 12:52
Het verzoek tot wraking van twee onderzoeksrechters in het grote liquidatieproces Marengo is dinsdag door de wrakingskamer van de rechtbank afgewezen.
31 aug 15:59
Bilal Wahib presenteert maandagavond in de drive-inbioscoop van Pathé in Amsterdam de videoclip van zijn nieuwste single Jaloers, waarin hij onder meer op een crossmotor door de Spaanse badplaats Marbella scheurt.
31 aug 11:01
Het wrakingsverzoek van advocaat Nico Meijering, ingediend tegen twee rechters-commissarissen in het liquidatieonderzoek Marengo, moet definitief achter gesloten deuren worden gedaan.
31 aug 10:28
In Italië zijn twee zussen van 14 en 3 jaar om het leven gekomen toen een grote boom op hun tent viel.
27 aug 19:37
De Algerijnse Minister van Communicatie Ammar Belhimer noemde Marokko een "broederland" en herinnerde aan de historische en culturele diepgang die de twee landen delen.
27 aug 11:16
"Zo kan het niet verder. " Zo begon advocaat Nico Meijering donderdag in de extra beveiligde rechtszaal op Schiphol aan een betoog over de positie van advocaten in het liquidatieproces Marengo.
< 1 2 3 4 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi