Laatste nieuws over om
101 t/m 120 (van 4084 artikelen)
14 jul 4:31
China maakt bezwaar tegen de verklaring van het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken waarin de VS de Chinese aanspraken in de Zuid-Chinese Zee verwerpen.
13 jul 16:16
De themadag met programma's over racisme van zondag diende voor de NPO als startschot voor meer verandering in het aanbod op de publieke kanalen.
12 jul 18:28
Marokkaanse Nederlanders die van plan waren om deze zomer naar Marokko te reizen, kunnen beter thuisblijven.
12 jul 15:12
Soedan wil het drinken van alcohol toestaan door mensen die geen moslim zijn.
12 jul 14:06
Twitter heeft de accounts van meer dan vijftig rechts-radicale groeperingen en personen geblokkeerd in onder meer Duitsland, Frankrijk, Italië, Groot-Brittannië en ook Nederland.
12 jul 13:28
De beslissing van Turkije om van de wereldberoemde Aya Sofia in Istanbul weer een moskee te maken, heeft Paus Franciscus onaangenaam getroffen.
11 jul 15:05
In België lijkt de nieuwe mondkapjesplicht goed te worden nageleefd.
10 jul 3:26
De wereldberoemde Aya Sofia in Istanbul blijft een erfgoed van heel de wereld en de heropening van het eeuwenoude bouwwerk als moskee verandert daar niets aan.
9 jul 19:19
Drie hoge Chinese functionarissen mogen de Verenigde Staten niet meer in als sanctie voor de "verschrikkelijke" mishandeling van minderheden in de Chinese provincie Xinjiang.
7 jul 15:53
Voor het voorbereiden van ontvoeringen en gijzelingen in het criminele milieu heeft de politie twee weken geleden zes verdachten aangehouden.
6 jul 20:53
Midden in de coronacrisis heeft de Franse president Emmanuel Macron een deel van zijn regering vervangen.
6 jul 16:42
Marokko beschouwt het uitblijven van een antwoord van de mensenrechten-NGO als non-respons
6 jul 14:50
Journalist en activist Omar Radi heeft de nacht van zondag op maandag doorgebracht in een politiecel wegens "openbare dronkenschap en geweld".
5 jul 21:51
Iran heeft toegegeven dat de brand op een nucleair complex bij de stad Natanz aanzienlijke schade heeft aangericht.
5 jul 13:10
slamOmroep is een nieuwe islamitische omroepvereniging die vanaf 2022 zendtijd hoopt te krijgen op de publieke radio en televisie.
4 jul 8:52
Peter R. de Vries is de reden dat de anonieme advocaat van kroongetuige Nabil B. in het proces tegen de bende van Ridouan Taghi zijn werk neerlegde.
3 jul 21:40
Dat onlangs zes verdachten zijn opgepakt na de ontdekking van zeven containers ingericht als martelkamer, wordt vrijdagavond niet door de politie bevestigd.
3 jul 17:02
Dat blijkt uit onderzoek van nieuwsdienst Yabiladi onder Marokkaanse diaspora (MRE) van over de hele wereld.
3 jul 15:26
De Marokkaanse premier Saad Eddine El Othmani heeft Amnesty International opnieuw gevraagd bewijs te leveren voor hun recente beschuldiging van spionage inzake journalist Omar Radi
2 jul 19:12
Nabestaanden van zo'n 350 Bosnische moslims die in 1995 na de val van Srebernica werden vermoord, zijn kritisch over een onafhankelijke commissie die hun schadeclaims moet beoordelen.
<< < 4 5 6 7 8 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi