Laatste nieuws over om
161 t/m 180 (van 4742 artikelen)
31 aug 13:02
China wil webwinkels verantwoordelijk stellen voor schendingen van intellectueel eigendom.
30 aug 12:52
Meervoudig moordverdachte Iliass K. zit zonder advocaat. Maandag legde zijn nieuwe raadsman, die hij zondagavond in de arm had genomen, tijdens een zitting in de rechtbank op Schiphol zijn werkzaamheden neer.
25 aug 10:43
De rek is er nu echt uit op intensivecareafdelingen, zegt voorzitter Diederik Gommers van de Nederlandse Vereniging voor Intensive Care (NVIC).
24 aug 8:00
Het talentontwikkelingstraject van Videoland komt binnenkort met drie nieuwe films.
23 aug 20:28
Kickbokser Rico Verhoeven verdedigt op 23 oktober voor de tiende keer zijn wereldtitel.
21 aug 10:39
Een van de stichters van de Taliban, mullah Abdul Ghani Baradar Akhund, is in de Afghaanse hoofdstad Kabul aangekomen voor overleg met andere Talibanleiders over de vorming van een regering.
19 aug 16:57
De Amerikaanse politie onderzoekt een bomdreiging in de buurt van het Amerikaanse parlementsgebouw, het Capitool.
19 aug 16:42
Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Duitsland maken zich grote zorgen om een versnelling van het atoomprogramma van Iran.
12 aug 20:28
Het dodental door plotselinge en hevige overstromingen in het noorden van Turkije staat op negen.
12 aug 8:00
eskina heeft zijn 100. 000e bioscoopbezoeker aangetikt en krijgt hiervoor de Gouden Film Award uitgereikt.
11 aug 20:12
Hakim Ziyech heeft woensdag van Chelsea-trainer Thomas Tuchel een basisplaats gekregen in de strijd om de Europese Supercup tegen Villarreal.
11 aug 13:08
Soedan gaat de voormalige president Omar Hassan al-Bashir uitleveren aan het Internationaal Strafhof (ICC) in Den Haag.
9 aug 22:36
De Algerijnse president Abdelmadjid Tebboune heeft "geen antwoord" op de handreiking van koning Mohammed VI die bedoeld was om de betrekkingen tussen Marokko en Algerije te herstellen.
7 aug 16:27
De rechtbank van eerste aanleg in Casablanca heeft donderdag journalisten Omar Radi en Imad Stitou veroordeeld tot een voorwaardelijke gevangenisstraf van drie maanden wegens openbare dronkenschap.
7 aug 14:42
Vanuit het Martin Luther Kingpark in Amsterdam zijn duizenden deelnemers vertrokken voor de Pride Walk, een demonstratieve optocht voor gelijke rechten voor de hele regenboogcommunity.
5 aug 18:51
De advocaten van kroongetuige Nabil B. hebben weinig vertrouwen in het door het ministerie van Justitie en Veiligheid aangekondigde onderzoek naar de moord op misdaadverslaggever Peter R. de Vries.
5 aug 17:53
Zeven Arabische landen hebben dinsdag de Afrikaanse Unie (AU) op de hoogte gebracht van hun bezwaar om Israël de status van waarnemend lid te verlenen.
5 aug 5:35
De advocaten van kroongetuige Nabil B. geven donderdag een persconferentie na afloop van een gesprek met het ministerie van Justitie en Veiligheid over het aangekondigde onderzoek naar de moord op misdaadverslaggever Peter R. de Vries.
4 aug 16:09
De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) roept op tot een tijdelijke stop op het toedienen van zogenoemde boostervaccins, die de bescherming tegen het coronavirus en zijn varianten op peil moet houden.
4 aug 15:46
In Nouaceur, nabij Casablanca, is het eerste slimme vaccinatiecentrum van het land geopend.
<< < 7 8 9 10 11 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi