Laatste nieuws over oman
21 t/m 40 (van 69 artikelen)
4 apr 15:06
Bij een aanval met een mes in de Zuid-Franse plaats Romans-sur-Isère zijn zeker twee mensen om het leven gekomen en zijn zeven gewond geraakt.
13 jan 13:47
Prins Moulay Rachid bracht condoleances en felicitaties van koning Mohammed VI over aan de nieuwe Omaanse sultan.
12 jan 11:29
Koning Willem-Alexander is deze zondag in Oman om te condoleren na het overlijden van sultan Qaboos bin Said. Die stierf vrijdagavond op 79-jarige leeftijd, na bijna vijftig jaar op de troon van de oliestaat.
11 jan 9:36
Haitham al-Said is de nieuwe sultan van Oman. De staatstelevisie in de oliestaat bevestigt dat hij zaterdag de eed heeft afgelegd.
8 jan 13:19
Nederland veroordeelt de Iraanse raketaanvallen die in de nacht van dinsdag op woensdag zijn uitgevoerd op legerbases in Irak.
8 jan 7:41
Een Boeing 737-800 van Ukraine International Airlines is enkele minuten na vertrek vanaf de luchthaven van de Iraanse hoofdstad Teheran neergestort.
25 dec 11:02
De Israëlische actrice Gal Gadot wil samen met haar man, producent Jaron Varsano, het boek Borderlife gaan verfilmen.
4 sep 19:34
Olympisch topatleet en winnaar van de marathon van Valencia van 2018 werd afgelopen juli al eens gearresteerd. In de afgelopen dagen is Jaouad nog vier maal betrapt op diefstal.
28 jul 17:06
Oman en Iran gaan samenwerken om het scheepvaartverkeer door de Straat van Hormuz, een van de drukste vaarroutes ter wereld, beter te coördineren.
20 jul 17:04
De tanker Stena Impero voer in de wateren van Oman toen het door Iran werd tegengehouden en in beslag genomen. Dat heeft de Britse minister van Defensie Penny Mordaunt gezegd tegen Britse media.
23 jun 12:33
Iran dreigt zich nog verder terug te trekken uit de overeenkomst die het sloot met westerse mogendheden over zijn nucleaire programma als Europese staten het land niet beschermen tegen sancties van de VS.
21 jun 19:52
De Verenigde Staten hebben de andere leden van de VN-Veiligheidsraad opgeroepen om maandag bijeen te komen voor overleg over Iran. Dat hebben diplomaten in New York vrijdag gemeld.
21 jun 11:06
KLM vliegt voorlopig niet door een deel van het Iraanse luchtruim. De actie is het gevolg van het op grote hoogte neerschieten van een Amerikaanse drone door Iran.
16 jun 11:42
De Britse marine stuurt honderd manschappen naar de Perzische Golf om te helpen bij de bescherming van Britse schepen. De maatregel volgt op een aantal aanslagen op schepen, meldt de krant The Telegraph op gezag van anonieme bronnen.
18 mei 15:08
De spanningen tussen Washington en Iran zijn de afgelopen dagen opgelopen.
14 mei 13:27
Marvel wordt de laatste tijd geroemd om de diverse casts van hun films.
13 feb 21:01
Dan Miller, een beroemde reisexpert en blogger, heeft onlangs een lijstje uitgegeven met de acht meest romantische steden ter wereld.
3 feb 13:02
Er zullen dagelijks vluchten plaatsvinden vanuit Oman naar Casablanca
17 mei 11:13
Het aantal toeristen in Oman is de afgelopen jaren gigantisch toegenomen.
20 jan 11:49
Oman heeft een veelbewogen geschiedenis, gezien de strategische ligging aan de zuidkust van het Arabische schiereiland.
< 1 2 3 4 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi