Laatste nieuws over onderwijs
21 t/m 40 (van 425 artikelen)
13 nov 11:35
Religieuze scholen mogen als het aan de Tweede Kamer ligt straks geen kinderen meer weigeren wegens hun religie of die van hun ouders.
12 nov 9:56
Het ontslag van de directeur van het Amsterdamse Cornelius Haga Lyceum is terecht.
11 nov 15:19
Dit studiejaar geldt er geen bindend studieadvies (bsa) in het hbo, maar wel op de universiteit, zegt het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.
10 nov 20:44
Volgens de Minister van Onderwijs Said Amzazi is het privéonderwijs in Marokko getuige van een massale overstap naar het openbaar onderwijs.
10 nov 19:38
Het hoger beroep door onderwijsminister Arie Slob tegen de uitspraak van de rechter in de zaak van het islamitische Cornelius Haga Lyceum wordt uitgesteld.
10 nov 14:01
Als een coronavaccin beschikbaar komt, zouden mensen die in de zorg en het onderwijs werken voorrang moeten krijgen bij de inentingen.
10 nov 13:30
Minister Arie Slob (Basis en Voortgezet Onderwijs) vindt niet dat scholen een verklaring moeten vragen van ouders waarin zij afstand nemen van homoseksualiteit.
9 nov 7:28
De Tweede Kamer debatteert maandag over hoe lessen over burgerschap gegeven moeten worden.
6 nov 18:16
In Nederland heeft niemand het recht om niet beledigd te worden.
5 nov 11:35
In de Tweede Kamer wordt eensgezind met afschuw gereageerd op het nieuws dat een Rotterdamse leraar is ondergedoken vanwege een cartoon die hij in de klas had hangen.
20:12
Marokko heeft in samenwerking met de VN en de Ambassade van Noorwegen in Rabat een campagne gelanceerd om tablets te verspreiden onder studenten in afgelegen gebieden
19:49
Leraren die bedreigd worden, bijvoorbeeld na het tonen van een spotprent, krijgen van onderwijsministers Ingrid van Engelshoven (Hoger Onderwijs) en Arie Slob (Basis- en Voortgezet Onderwijs) het dringende advies aangifte te doen.
30 okt 18:41
Het kabinet roept scholen en leraren op maandag - net als in Frankrijk - stil te staan bij de moord op de Franse leraar Samuel Paty.
30 okt 12:23
De financiële situatie van jongeren is vaak zorgwekkend en verkeerde beslissingen op jonge leeftijd kunnen later grote gevolgen hebben.
26 okt 8:52
De kwaliteit van het onderwijs op het middelbaar beroeps onderwijs (mbo) heeft flink te lijden onder de coronacrisis.
24 okt 18:32
Een zelfmoordterrorist heeft zichzelf zaterdag opgeblazen bij een onderwijscentrum in de Afghaanse hoofdstad Kabul.
24 okt 15:59
De moord op de Franse docent Samuel Paty is ook "een aanval op ons onderwijs, en daarmee op onze samenleving waar vrijheid van meningsuiting een van de belangrijkste democratische kernwaarden is".
23 okt 20:16
Wallonië scherpt de avondklok aan die in België van kracht is om de razendsnelle nieuwe opmars van het coronavirus te keren.
21 okt 14:23
Moslimvrouwen die een boerka of nikab dragen houden zich aan het zogenoemde boerkaverbod, aldus de voorzitter van het Contactorgaan Moslims en Overheid (CMO), Muhsin Köktas.
21 okt 9:13
Vooralsnog zijn er geen boetes uitgedeeld voor overtreding van het zogenoemde boerkaverbod.
< 1 2 3 4 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi