Laatste nieuws over ontslag
1 t/m 20 (van 122 artikelen)
15 dec 18:59
Premier Aziz Akhannouch heeft de decaan van de rechtenfaculteit aan de Universiteit van Settat uit zijn functie ontheven.
6 nov 22:01
De nieuwe burgemeester van Rabat, Asmaa Rhlalou (RNI), is het onderwerp van gesprek nadat ze haar echtgenoot zou hebben benoemd tot advocaat voor de gemeenteraad.
15 jul 22:12
De kersverse Spaanse Minister van Buitenlandse Zaken José Manuel Albares heeft de ambtenaar ontslagen die verantwoordelijk was voor de ongecontroleerde aankomst van separatistenleider Brahim Ghali.
24 jun 14:04
De Algerijnse premier Abdelaziz Djerad presenteerde donderdag het ontslag van zijn regering aan president Abdelmadjid Tebboune.
12 jun 20:30
De Marokkaanse Minister van Mensenrechten Mustapha Ramid heeft vrijdagavond zijn ontslag ingediend bij het hoofd van de regering.
3 mei 17:53
De arbeidsmarkt blijft de gevolgen van de coronacrisis voelen. In het eerste kwartaal van 2021 nam de werkloosheid toe, vooral onder jongeren en vrouwen.
2 mei 23:44
De regionale commandant van de Koninklijke Gendarmerie is van zijn functie ontheven en overgebracht naar de basis in Rabat na onregelmatigheden op de militaire haven.
28 apr 18:27
De PAM-partij heeft schriftelijke vragen gesteld aan de Marokkaanse minister van Toerisme Nadia Fettah Alaoui over het recente ontslag van 177 cabinemedewerkers bij Royal Air Maroc (RAM).
11:17
De Turkse president Recep Tayyip Erdogan heeft zijn handelsminister ontslagen na berichten over vermeende vriendjespolitiek bij de aanbesteding van overheidscontracten.
12 mrt 20:35
Twee verpleegsters van het Mohammed V-ziekenhuis in Tanger zijn donderdag gearresteerd na een twerksessie op de parkeerplaats van het ziekenhuis.
1 mrt 23:37
Het ontslag van de Marokkaanse Minister van Mensenrechten Mustapha Ramid is niet door de koning aanvaard.
27 feb 19:46
De Marokkaanse Minister van Mensenrechten Mustapha Ramid zou zijn recente ontslagverzoek heroverwegen na verontschuldigingen van premier Saad Eddine El Ohtmani
26 feb 22:07
De Marokkaanse Minister van Mensenrechten Mustapha Ramid heeft zojuist zijn ontslag ingediend bij het hoofd van de regering.
14 jan 21:22
De Chinese staatsfarmaceut Sinopharm heeft onlangs afscheid genomen van twee van haar hoogste functionarissen
12 jan 18:00
Marokkaans parlementslid Abdellatif Zaim van de Partij van Authenticiteit en Moderniteit (PAM) ligt onder vuur nadat een medewerkster van zijn eierenfabriek is ontslagen en gearresteerd.
12 jan 16:57
Als gevolg van het sociaal plan van Air Arabia Maroc zal de luchtvaartmaatschappij slechts 38 personen hoeven te ontslaan.
10 jan 17:23
Volgens het voorzitterschap heeft de Algerijnse president Abdelmadjid Tebboune de minister van Transport en de CEO van de nationale luchtvaartmaatschappij Air Algeria ontslagen.
23 dec 12:21
De Antwerps burgemeester Bart De Wever heeft een politie-inspecteur ontslagen nadat die in het Antwerpse gerechtsgebouw een allochtone horecamedewerker een "vies ventje" had genoemd.
7 nov 9:24
Uber heeft medewerkers in Amsterdam onder hoge druk laten tekenen voor ontslag in ruil voor financiële compensatie.
24 sep 7:31
Duizenden mensen die dit jaar zijn ontslagen, krijgen geen ontslagvergoeding, terwijl deze vergoeding wel wettelijk verplicht is.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi