Laatste nieuws over oostenrijk
1 t/m 20 (van 103 artikelen)
30 mrt 12:39
Duitsland gaat controles van reizigers in grensgebieden opvoeren.
7 mrt 20:03
De Oostenrijkse autoriteiten hebben uit voorzorg de inentingen met een partij coronavaccins van AstraZeneca opgeschort nadat een vrouw overleed en een ander ziek werd.
3 jan 3:52
De Europese Unie is bezorgd over de leefomstandigheden van honderden dakloze migranten in Bosnië.
20 dec 17:21
In Oostenrijk zijn twee nieuwe verdachten aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de aanslagen in Wenen van begin november.
20 dec 17:01
Frankrijk, Duitsland en de Europese Unie hebben zondagmiddag overlegd over de coronavariant die in het Verenigd Koninkrijk rondgaat.
12 dec 12:45
De politie in Oostenrijk heeft deze week tientallen wapens en een grote hoeveelheid munitie onderschept.
4 dec 13:52
De Europese Unie moet zich afvragen of zij niet steviger moet optreden tegen Turkije, dat volgens EU-president Charles Michel "geen beterschap toont".
11 nov 18:38
De recente aanhoudingsgolf in Oostenrijk waarbij, onder het mom van "terrorismebestrijding", meerdere bekende Islamitische activisten en academici zijn aangehouden veroorzaakt steeds meer weerstand
11 nov 15:14
Oostenrijk wil mensen die zijn veroordeeld voor terrorisme na het uitzitten van hun straf in de cel houden, zolang ze geen afscheid nemen van hun extremistische ideeën.
6 nov 16:06
Oostenrijk heeft een moskee en een islamitische vereniging gesloten die werden bezocht door de terrorist die maandag vier mensen doodschoot in Wenen.
6 nov 14:14
De Oostenrijkse ministers van Binnenlandse Zaken en Cultuur hebben de sluiting van "radicale moskeeën" bevolen na de terreuraanslag maandag door een extremist in Wenen waarbij vier mensen omkwamen.
6 nov 11:09
De Duitse politie doet in verschillende plaatsen huiszoekingen vanwege het mogelijke verband van vier personen met de aanslag in Wenen.
5 nov 16:58
De vijftien verdachten die zijn opgepakt in verband met de terreuraanslag in Wenen maken allemaal deel uit van een "radicale islamistische scene".
5 nov 14:56
Minister Stef Blok van Buitenlandse Zaken heeft in het centrum van Wenen bloemen gelegd op de plek waar eerder deze week een aanslag werd gepleegd door een terrorist.
4 nov 21:14
De 23-jarige Osama Joda werd dinsdag in Oostenrijk geprezen als held nadat hij een gewonde politieagent had geholpen tijdens de terroristische aanslag van maandag.
4 nov 18:20
In de strijd tegen radicaalislamitische terreur brengt de Franse president Macron maandag een bezoek aan de Oostenrijkse hoofdstad Wenen, waar eerder deze week een aanslag door een extremist werd gepleegd.
4 nov 17:58
De Marokkaanse regering heeft haar afschuw uitgesproken over de terreurdaad die Oostenrijk schokte.
4 nov 13:08
De bij de terroristische aanslag in Wenen doodgeschoten dader was eerder in beeld bij de Slowaakse politie toen hij munitie probeerde te kopen in dat land.
3 nov 19:05
Terreurbeweging Daesh claimt de dodelijke aanslag in hartje Wenen, waarbij vier personen om het leven kwamen.
3 nov 18:18
Na de terreuraanslag in Wenen zijn in Zwitserland twee verdachten aangehouden.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi