Laatste nieuws over oostenrijk
21 t/m 40 (van 96 artikelen)
1 jun 20:34
Het Oostenrijkse parlement heeft vrijdag unaniem een ​​resolutie aangenomen waarin de regering wordt opgeroepen Hezbollah tot terroristische groepering te verklaren.
18 mei 3:53
Italianen mogen eindelijk weer op pad, zij het in eigen regio. Vanaf 3 juni zou in heel Italië weer vrij gereisd mogen worden. Maandag gaan de meeste winkels en andere ondernemingen weer open.
7 mei 23:14
Drie COVID-19 patiënten in Oostenrijk zijn genezen nadat ze transfusies toegediend kregen met het bloedplasma van mensen die hersteld waren van het coronavirus.
1 mei 9:09
De inwoners van Oostenrijk kunnen zich vanaf deze vrijdag weer vrij bewegen. In de strijd tegen het coronavirus mochten zij sinds midden maart niet zomaar hun woning verlaten.
21 apr 11:48
Wilhelm Ott kondigde onlangs aan te zijn bekeerd tot de islam en zei dat de uitbraak van het coronavirus hem hielp bij het vinden van het geloof
26 mrt 20:51
Abdelhak Nouri kreeg in de zomer van 2017 bij een oefenwedstrijd in Oostenrijk te maken met hartfalen.
10 mrt 19:06
Het is het hoogste aantal sinds het virus in Italië 21 februari opdook.
10 mrt 12:48
Oostenrijk sluit zijn grenzen voor mensen uit Italië vanwege de uitbraak van het coronavirus in dat land.
23 feb 22:23
De Oostenrijkse autoriteiten hebben zondag een trein uit Italië tegengehouden bij de Brennerpas omdat er twee Duitse reizigers aan boord waren die mogelijk besmet zijn geraakt met het gevreesde nieuwe coronavirus.
20 feb 14:25
Nederlanders die op vakantie gaan naar Turkije hebben binnenkort geen toeristenvisum meer nodig.
15 jul 14:03
De ANWB waarschuwt vakantiegangers die dit weekend willen vertrekken voor extra drukte op de wegen. Vooral in het buitenland kan het druk worden.
9 jul 9:06
Er is nog geen overeenstemming over de financiële afhandeling van de schade in de kwestie van Abdelhak Nouri tussen de familie van de voetballer en Ajax. Dat zei advocaat John Beer, die de belangen van de familie behartigt.
28 jun 14:50
Nederland en zes andere EU-landen werken mee met de pogingen om een Europees betalingskanaal met Iran te laten functioneren.
16 mei 8:16
Het Oostenrijkse parlement heeft ingestemd met een wet tegen het dragen van hoofddoeken door kinderen op basisscholen. De wet verbiedt het dragen van "ideologische of religieuze kleding" waarmee grote delen van het hoofd worden bedekt.
7 mei 11:09
De Oostenrijkse bondskanselier Sebastian Kurz (ÖVP) heeft opgeroepen tot beëindiging van de toetredingsonderhandelingen van Turkije met de EU. Kurz zegt dat na de ongeldig verklaarde gemeenteraadsverkiezingen in Istanbul.
15:15
Het biljet van 500 euro moet zo snel mogelijk ongeldig worden gemaakt, omdat het een handzaam betaalmiddel is voor misdadigers. Dat zegt Theo Akse, teamleider bij de Financial Intelligence Unit Nederland (FIU), zaterdag in De Telegraaf.
26 mrt 12:33
In verband met de aanslag in het Nieuw-Zeelandse Christchurch is in Oostenrijk de woning van de woordvoerder van de rechtse Identitaire Beweging doorzocht.
8 jun 10:35
De Oostenrijkse regering sluit zeven moskeeën en wijst meerdere imams uit.
5 apr 10:34
Oostenrijk wil het dragen van hoofddoeken door meisjes op lagere scholen verbieden.
16 okt 9:20
Oostenrijkse kiezers hebben een ruk naar rechts gemaakt.
< 1 2 3 4 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi