Laatste nieuws over oostenrijk
21 t/m 40 (van 112 artikelen)
6 nov 11:09
De Duitse politie doet in verschillende plaatsen huiszoekingen vanwege het mogelijke verband van vier personen met de aanslag in Wenen.
5 nov 16:58
De vijftien verdachten die zijn opgepakt in verband met de terreuraanslag in Wenen maken allemaal deel uit van een "radicale islamistische scene".
5 nov 14:56
Minister Stef Blok van Buitenlandse Zaken heeft in het centrum van Wenen bloemen gelegd op de plek waar eerder deze week een aanslag werd gepleegd door een terrorist.
4 nov 21:14
De 23-jarige Osama Joda werd dinsdag in Oostenrijk geprezen als held nadat hij een gewonde politieagent had geholpen tijdens de terroristische aanslag van maandag.
4 nov 18:20
In de strijd tegen radicaalislamitische terreur brengt de Franse president Macron maandag een bezoek aan de Oostenrijkse hoofdstad Wenen, waar eerder deze week een aanslag door een extremist werd gepleegd.
4 nov 17:58
De Marokkaanse regering heeft haar afschuw uitgesproken over de terreurdaad die Oostenrijk schokte.
4 nov 13:08
De bij de terroristische aanslag in Wenen doodgeschoten dader was eerder in beeld bij de Slowaakse politie toen hij munitie probeerde te kopen in dat land.
3 nov 19:05
Terreurbeweging Daesh claimt de dodelijke aanslag in hartje Wenen, waarbij vier personen om het leven kwamen.
3 nov 18:18
Na de terreuraanslag in Wenen zijn in Zwitserland twee verdachten aangehouden.
3 nov 11:21
De aanslagpleger in Wenen die maandagavond door de politie werd doodgeschoten, was een 20-jarige man die eerder was veroordeeld voor betrokkenheid bij een terroristische organisatie.
3 nov 7:07
Achter de aanslag in Wenen maandagavond zit een radicaal-islamitisch motief, heeft de Oostenrijkse minister van Binnenlandse Zaken Karl Nehammer dinsdag gezegd.
3 nov 1:01
De Oostenrijkse premier Sebastian Kurz heeft de reeks schietincidenten die maandagavond in Wenen heeft plaatsvonden een "weerzinwekkende terreurdaad" genoemd.
3 nov 0:16
Premier Mark Rutte heeft zijn medeleven getoond met de slachtoffers van de vermoedelijke terreurdaad die maandagavond plaatsvindt in Wenen.
2 nov 22:00
Bij de schotenwisselingen in het centrum van Wenen zijn meerdere doden gevallen.
12 jul 14:06
Twitter heeft de accounts van meer dan vijftig rechts-radicale groeperingen en personen geblokkeerd in onder meer Duitsland, Frankrijk, Italië, Groot-Brittannië en ook Nederland.
30 jun 13:37
Confrontaties tussen Koerden en ultranationalistische Turken bij demonstraties in Wenen zetten de verhoudingen tussen Oostenrijk en Turkije onder druk.
1 jun 20:34
Het Oostenrijkse parlement heeft vrijdag unaniem een ​​resolutie aangenomen waarin de regering wordt opgeroepen Hezbollah tot terroristische groepering te verklaren.
18 mei 3:53
Italianen mogen eindelijk weer op pad, zij het in eigen regio. Vanaf 3 juni zou in heel Italië weer vrij gereisd mogen worden. Maandag gaan de meeste winkels en andere ondernemingen weer open.
7 mei 23:14
Drie COVID-19 patiënten in Oostenrijk zijn genezen nadat ze transfusies toegediend kregen met het bloedplasma van mensen die hersteld waren van het coronavirus.
1 mei 9:09
De inwoners van Oostenrijk kunnen zich vanaf deze vrijdag weer vrij bewegen. In de strijd tegen het coronavirus mochten zij sinds midden maart niet zomaar hun woning verlaten.
< 1 2 3 4 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi