Laatste nieuws over oostenrijk
41 t/m 60 (van 105 artikelen)
9 jul 9:06
Er is nog geen overeenstemming over de financiële afhandeling van de schade in de kwestie van Abdelhak Nouri tussen de familie van de voetballer en Ajax. Dat zei advocaat John Beer, die de belangen van de familie behartigt.
28 jun 14:50
Nederland en zes andere EU-landen werken mee met de pogingen om een Europees betalingskanaal met Iran te laten functioneren.
16 mei 8:16
Het Oostenrijkse parlement heeft ingestemd met een wet tegen het dragen van hoofddoeken door kinderen op basisscholen. De wet verbiedt het dragen van "ideologische of religieuze kleding" waarmee grote delen van het hoofd worden bedekt.
7 mei 11:09
De Oostenrijkse bondskanselier Sebastian Kurz (ÖVP) heeft opgeroepen tot beëindiging van de toetredingsonderhandelingen van Turkije met de EU. Kurz zegt dat na de ongeldig verklaarde gemeenteraadsverkiezingen in Istanbul.
4 mei 15:15
Het biljet van 500 euro moet zo snel mogelijk ongeldig worden gemaakt, omdat het een handzaam betaalmiddel is voor misdadigers. Dat zegt Theo Akse, teamleider bij de Financial Intelligence Unit Nederland (FIU), zaterdag in De Telegraaf.
26 mrt 12:33
In verband met de aanslag in het Nieuw-Zeelandse Christchurch is in Oostenrijk de woning van de woordvoerder van de rechtse Identitaire Beweging doorzocht.
8 jun 10:35
De Oostenrijkse regering sluit zeven moskeeën en wijst meerdere imams uit.
5 apr 10:34
Oostenrijk wil het dragen van hoofddoeken door meisjes op lagere scholen verbieden.
16 okt 9:20
Oostenrijkse kiezers hebben een ruk naar rechts gemaakt.
14 jul 15:34
Abdelhak Nouri is vandaag vanuit Oostenrijk teruggevlogen naar Amsterdam.
10 jul 12:01
De familie vraagt iedereen een Dua te doen voor hun zoon, vandaag zou hen belangrijk ter ore komen over de staat van zijn hersenen.
6 jul 20:02
Na een strak jaartje in de Jupiler League onder huidig hoofdcoach Marcel Keizer mocht de aanvaller mee met het eerste op trainingskamp naar Oostenrijk.
2 jun 13:30
Het Openbaar Ministerie in Den Haag onderzoekt een speech die PVV-leider Geert Wilders in 2015 in de Oostenrijkse hoofdstad Wenen heeft gegeven. Dat bevestigt het OM na berichtgeving hierover in het AD.
28 mrt 18:03
Oostenrijk heeft dinsdag een verbod ingesteld op de boerka en de niqab in de publieke ruimte.
2 mrt 10:34
De veroordeelde Hamid Ahmidan, die de explosieven plaatste bij de terroristische aanslag in Spanje op 11 maart 2004, zal op 21 maart worden vrijgelaten uit de gevangenis.
3 feb 21:29
Een 46- jarige Marokkaanse asielzoeker werd vandaag veroordeeld tot 13 jaar in de gevangenis door een rechtbank in Wenen, Oostenrijk.
22 jan 21:01
Duitsland heeft een terreurverdachte opgepakt die mogelijk samenwerkte met een jongen die in Wenen werd gearresteerd omdat hij plannen had voor een aanslag.
7 jan 12:41
Ambtenaren en docenten mogen geen hoofddoek meer dragen als zij in functie zijn. Dat is de kern van een wet die de Oostenrijkse minister van Integratie Kurz gaat indienen bij het parlement.
20 dec 17:06
Een 25-jarige Marokkaanse asielzoeker werd gisteren gearresteerd in Oostenrijk en wordt vastgehouden op verdenking van een poging om aanslagen te plegen tijdens de vakantieperiode, meldt de officier van justitie in Salzburg vandaag.
10:56
Vertegenwoordigers van de bandenbranche begrijpen niets van de ophef die is ontstaan door een uitzending van Zembla over mogelijke gezondheidsrisico's van sporten op kunstgrasvelden met gemalen autobanden als opvulmateriaal.
< 1 2 3 4 5 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi