Laatste nieuws over openbaar ministerie
1 t/m 20 (van 322 artikelen)
24 nov 16:28
De Rijksrecherche heeft in de eerste helft van 2020 onderzoek gedaan naar dertien schietincidenten waarbij politiemensen betrokken waren.
23 nov 10:04
In de strijd tegen buitenlandse beïnvloeding van moskeeën krijgen burgemeesters en het Openbaar Ministerie (OM) meer macht.
21 nov 7:05
Geld of voorwerpen die waarschijnlijk via de criminele weg zijn verkregen, moeten makkelijker in beslag te nemen zijn.
18 nov 21:04
Het Openbaar Ministerie (OM) heeft opnieuw onbedoeld een foto van kroongetuige Nabil B. verspreid, heeft het OM zelf gemeld.
18 nov 14:21
Kamerlid Thierry Baudet wordt niet vervolgd vanwege zijn 'treintweet'. Dat heeft het Openbaar Ministerie in Amsterdam besloten na het beoordelen van aangiftes tegen hem wegens discriminatie.
17 nov 17:09
De politie heeft in Rijssen een 44-jarige man aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij terrorisme.
17 nov 16:58
Door het vertrek van de rechter-commissaris uit het grote liquidatieonderzoek Marengo ziet de rechtbank in Amsterdam zich genoodzaakt een aantal getuigenverhoren zelf te doen, op de openbare zitting.
13 nov 12:12
De afgelopen tijd is gekeken of er een vorm van samenwerking met pedojagers mogelijk was, maar dat is niet het geval.
13 nov 10:59
Dat pedojagers vermoedelijk achter de dood op een 73-jarige Arnhemmer zitten is "fout, helemaal verkeerd", zegt justitieminister Ferd Grapperhaus.
12 nov 19:09
De zeven verdachten van de fatale mishandeling in het Arnhemse Spijkerkwartier hadden hun 73-jarige slachtoffer uit Arnhem via internet verleid tot een seksafspraak.
12 nov 18:25
Het Openbaar Ministerie speurt vanaf maandag met slimme camera's naar automobilisten die achter het stuur een telefoon vasthouden.
11 nov 17:26
Het kabinet wil de verkoop van messen aan minderjarigen landelijk verbieden. Dat laten ministers Ferd Grapperhaus en Sander Dekker (Justitie) woensdag weten.
9 nov 16:59
Een Turkse journaliste die bekendstaat als kritisch tegenover de regering, moet op bevel van een rechtbank in Ankara worden vrijgelaten.
9 nov 15:43
Het Openbaar Ministerie (OM) in Den Haag is op zoek naar de man die via een video PVV-leider Geert Wilders bedreigde door met een pistool op een foto van Wilders' gezicht te schieten.
9 nov 13:22
De politie heeft de verdachten die in het weekeinde zijn opgepakt in het onderzoek naar bedreigingen op het Emmauscollege in Rotterdam weer vrijgelaten.
7 nov 9:13
In het onderzoek naar bedreigingen van het Emmauscollege in Rotterdam en een docent van de school heeft de politie zaterdag nog twee verdachten aangehouden.
6 nov 10:29
De 31-jarige man die mogelijk plannen zou hebben gehad voor een aanslag op de Gay Pride, wordt momenteel onderworpen aan een persoonlijkheidsonderzoek.
6 nov 9:23
Een 18-jarige vrouw uit Rotterdam is vrijdagochtend aangehouden in het onderzoek naar de bedreigingen richting het Emmauscollege in Rotterdam en een docent van die school.
3 nov 18:21
De advocaten van Nabil B. kroongetuige in het liquidatieproces Marengo, zijn boos op strafpleiter Nico Meijering, raadsman van twee prominente verdachten in de zaak. Meijering heeft B. "een moordenaar" genoemd.
3 nov 14:04
Sinds de invoering van de mondkapjesplicht in het openbaar vervoer op 1 juni zijn 3034 reizigers beboet voor het niet dragen van een mondkapje.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi