Laatste nieuws over openbaar ministerie
101 t/m 120 (van 588 artikelen)
10 nov 18:22
De Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) kijkt of militairen van de landmacht ingezet kunnen worden om te helpen bij de beveiliging van het Marengoproces.
10 nov 14:59
Aan de detentie van Ridouan Taghi zijn na de aanhouding van zijn advocaat en neef Youssef T. onterecht beperkingen opgelegd.
5 nov 0:58
"We moeten met elkaar in gesprek, de pijn bespreekbaar maken en het vertrouwen herstellen.".
4 nov 21:21
Bilal Wahib keert niet meer terug in het NPO Zapp-programma Teenage Boss, waar hij tot begin dit jaar de presentator van was. Een nieuwe samenwerking is op dit moment niet aan de orde.
4 nov 18:42
Bilal Wahib wordt niet vervolgd voor zijn veelbesproken actie waarbij hij een minderjarige jongen op Instagram vroeg tegen betaling zijn geslachtsdeel te laten zien.
4 nov 11:11
De politie mocht gegevensdragers van Youssef T. in beslag nemen, ook al was hij op dat moment een van de advocaten van Ridouan Taghi.
29 okt 18:27
Voetballer Zakaria Labyad van Ajax is al ruim een jaar verwikkeld in een juridisch proces.
29 okt 15:10
Drie mariniers zijn berispt omdat zij tijdens een oefening in Denemarken in juni discriminerende berichten hebben verstuurd.
28 okt 16:42
et Openbaar Ministerie heeft donderdag bij de rechtbank in Amsterdam een taakstraf van 180 uur geëist tegen drillrappers Diego M. en Jason S.
27 okt 15:10
De 39-jarige man uit Polen, die vorige week onder een tram in Den Haag zou zijn geduwd en als gevolg daarvan overleed, was op het moment van het tramincident onder invloed van alcohol.
22 okt 16:29
De Nederlands-Turkse rapper Murda mag terug naar Nederland, ondanks het feit dat het Turks Openbaar Ministerie een celstraf tegen hem heeft geëist.
21 okt 21:36
Het Turkse Openbaar Ministerie heeft een celstraf van vijf tot tien jaar geëist tegen de Nederlandse rapper Murda.
21 okt 14:46
De 38-jarige advocaat en tevens neef van Ridouan Taghi die eerder deze maand is opgepakt, moet donderdag voor de raadkamer van de rechtbank in Amsterdam verschijnen. Deze beslist of hij langer in de cel moet blijven.
20 okt 11:29
Ook het Openbaar Ministerie gaat in hoger beroep in de strafzaak van de moord op advocaat Derk Wiersum.
19 okt 9:40
Sersinio D. , die verdacht wordt van een aanslag op een Poolse supermarkt in Aalsmeer, blijft vastzitten. Dit meldt de rechtbank in Haarlem dinsdag.
18 okt 10:55
Advocaat Ronald van der Horst van verdachte Delano G. (22), die wordt verdacht van het neerschieten van Peter R. de Vries, heeft kritiek op het onderzoeksdossier van het Openbaar Ministerie.
15 okt 14:32
De 38-jarige Ralph K. is vrijdag door de rechtbank vrijgesproken van het beramen van een terreuraanslag op een test- en vaccinatielocatie in Den Helder.
13 okt 14:46
De rechtbank gaat nadenken over het verzoek van de vermeende topcrimineel Ridouan Taghi om zijn strafzaak af te splitsen van het proces Marengo.
13 okt 13:41
De rechtbank in Amsterdam heeft de 19-jarige Oguz Ö. woensdag veroordeeld tot twaalf maanden jeugddetentie, waarvan vijf maanden voorwaardelijk.
12 okt 3:51
De negen terreurverdachten die in Eindhoven zijn aangehouden, staan dinsdag voor de raadkamer van de rechtbank in Rotterdam.
<< < 4 5 6 7 8 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi