Laatste nieuws over openbaar ministerie
101 t/m 120 (van 322 artikelen)
10:47
De strafzaak rond de moord op advocaat Derk Wiersum moet niet worden behandeld door de rechtbank in Amsterdam.
23 jun 14:46
Terreurverdachte Wail el A. (22) wist volgens zijn advocaat al dat zijn wapen onklaar was gemaakt toen hij tijdens de arrestatie van de Arnhemse terreurgroep in Weert het wapen richtte op het arrestatieteam.
19 jun 13:09
Het Openbaar Ministerie heeft vrijdag nieuwe videobeelden vrijgegeven van de undercoveroperatie rond de Arnhemse terreurzaak.
17 jun 10:18
De zorg voor nabestaanden van slachtoffers van geweldsmisdrijven moet beter. Het Openbaar Ministerie en de politie moeten meer oog hebben voor hen.
15 jun 12:32
De politie in Rotterdam heeft een 30-jarige hoofdagent buiten functie gesteld wegens ernstig plichtsverzuim.
10 jun 7:09
De rechtbank in Rotterdam begint woensdag aan het proces tegen zes mannen die worden verdacht van het voorbereiden van een terroristische aanslag.
9 jun 22:03
Zes partijen in de Eerste Kamer gaan opnieuw vragen stellen aan justitieminister Ferd Grapperhaus over een wetsvoorstel over geweldsgebruik door politiemensen en marechaussee.
9 jun 17:31
Rapper Akwasi heeft dinsdag op Twitter kort gereageerd op de aangiftes die tegen hem zijn gedaan vanwege de uitlatingen die hij vorige week deed bij het Black Lives Matter-protest op de Dam.
8 jun 22:11
Het Openbaar Ministerie onderzoekt of uitspraken van rapper Akwasi tijdens het Black Lives Matters-protest op de Dam strafbaar zijn.
7 jun 12:18
In een met bananen geladen container is zaterdag in de Rotterdamse haven ruim 2020 kilo cocaïne met een straatwaarde van ruim 151 miljoen euro ontdekt.
7 jun 10:53
In Dubai is Amir Faten M. , die de financiële man achter de organisatie van Ridouan Taghi zou zijn, opgepakt.
5 jun 8:18
Een prediker van de Haagse As-Soennah-moskee moet vrijdagochtend voor de rechtbank in Den Haag verschijnen.
4 jun 16:51
Het Openbaar Ministerie accepteert misdaadjournalist Peter R. de Vries niet in zijn rol als vertrouwenspersoon van Nabil B. , kroongetuige in het omvangrijke liquidatieproces Marengo.
4 jun 16:06
Misdaadjournalist Peter R. de Vries is vertrouwenspersoon en woordvoerder geworden van Nabil B. , de kroongetuige in het omvangrijke liquidatieproces Marengo.
4 jun 10:18
Misdaadjournalist Peter R. de Vries en advocaat Peter Schouten geven donderdagmiddag een persconferentie over "ontwikkelingen in het Marengoproces".
4 jun 8:57
Het Openbaar Ministerie stelt dat de leden van de zogenoemde Utrechtse liquidatiebende forse sommen geld verdienden door zich te laten inhuren voor criminele klussen.
3 jun 21:43
Het Openbaar Ministerie in Minnesota gaat de agent die een knie legde in de nek van de zwarte arrestant George Floyd vervolgen voor moord.
29 mei 21:41
Politie en justitie zijn ervan overtuigd dat advocaat Khalid Kasem in 2015 informatie uit een lopend strafonderzoek aan de organisatie van Ridouan Taghi heeft gelekt.
29 mei 16:46
Het Openbaar Ministerie heeft vrijdag voor het gerechtshof in Den Haag 16,5 jaar gevangenisstraf geëist tegen de 47-jarige Abdulkerim K. wegens de moord op de 44-jarige Metin Degmez.
28 mei 14:44
Het Openbaar Ministerie wil geld zien van acht mannen wegens het leveren van wapens en auto's of andere hand- en spandiensten aan de organisatie van Ridouan Taghi.
<< < 4 5 6 7 8 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi