Laatste nieuws over openbaar vervoer
41 t/m 60 (van 94 artikelen)
13 mei 13:27
Op mondkapjes hoeft vanaf 25 mei niet de gebruikelijke 21 procent btw te worden betaald. Dat geldt voor zowel medische als niet-medische mondkapjes.
13 mei 12:42
Het was vrijdag het drukst in het openbaar vervoer sinds premier Mark Rutte eind maart de 'intelligente lockdown' afkondigde.
13 mei 11:51
De versoepeling van lockdownmaatregelen heeft in Londen geleid tot grote drukte in het openbaar vervoer.
7 mei 15:43
Filmpjes over het zelf maken van mondkapjes, lijken een grote hit te worden op YouTube.
7 mei 15:24
RIVM-kopstuk Jaap van Dissel is kritisch over het advies mondkapjes te gebruiken als 1,5 meter afstand houden niet kan.
7 mei 14:14
Grote winkelketens als HEMA en Etos gaan op korte termijn mondmaskers verkopen op en bij stations.
7 mei 12:30
Burgemeester Ahmed Aboutaleb van Rotterdam onderzoekt of het mogelijk is om collectief mondkapjes te regelen voor reizigers in het openbaar vervoer in de regio.
7 mei 9:12
Het treinverkeer tussen Weesp en Amsterdam heeft donderdagochtend vertraging opgelopen, omdat in een trein zo veel reizigers zaten dat het niet lukte om 1,5 meter afstand van elkaar te houden.
6 mei 17:01
Reizigers in het openbaar vervoer moeten vanaf 1 juni verplicht een mondkapje dragen. Het kabinet zal dat woensdag bekendmaken, bevestigen ingewijden berichtgeving daarover van de NOS.
6 mei 12:04
Spanje meldt opnieuw een hoger aantal dagelijkse sterfgevallen door het nieuwe coronavirus. Het officiële dodental is woensdag toegenomen met 244 sterfgevallen.
5 mei 12:16
Het Duitse ministerie van Verkeer wil dat in alle openbare vervoersmiddelen mondkapjes worden gedragen om verspreiding van het coronavirus in te dammen.
4 mei 22:14
Het kabinet praat deze week over een mogelijke verplichting voor reizigers om mondkapjes te dragen in het openbaar vervoer. Ook wordt nagedacht over de heropening van kapperszaken begin volgende week.
2 mei 15:29
Spanje gaat mondkapjes in het openbaar vervoer vanaf maandag verplicht stellen om een nieuwe golf van coronavirusinfecties te voorkomen nu de lockdown-regels beetje bij beetje worden versoepeld.
1 mei 19:11
Om een opschaling van het openbaar vervoer mogelijk te maken hebben de ov-bedrijven meer geld nodig en willen ze dat beschermingsmiddelen zoals mondkapjes verplicht worden voor personeel en reizigers.
1 mei 9:09
De inwoners van Oostenrijk kunnen zich vanaf deze vrijdag weer vrij bewegen. In de strijd tegen het coronavirus mochten zij sinds midden maart niet zomaar hun woning verlaten.
30 apr 13:34
Belgen winkelen massaal online om aan stof en lint voor zelfgenaaide mondkapjes te komen.
29 apr 16:31
Het kabinet wil weten of mondkapjes in het openbaar vervoer verplicht moeten worden.
28 apr 15:44
De Schotse eerste minister Nicola Sturgeon heeft burgers opgeroepen hun gezicht te bedekken in afgesloten ruimtes, zoals winkels en het openbaar vervoer.
28 apr 15:23
De mondkapjesplicht geldt nu voor winkels in heel Duitsland.
28 apr 13:06
Het Amsterdamse ov-bedrijf GVB bevestigt dat het drukker wordt in het openbaar vervoer in de hoofdstad.
< 1 2 3 4 5 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi