Laatste nieuws over opmerkelijk
1 t/m 20 (van 1441 artikelen)
4 apr 14:48
De politie heeft zaterdagavond een 17-jarige jongen aangehouden die bijna honderd kilo lachgas in een bestelbusje vervoerde. Ook reed hij zonder rijbewijs.
26 feb 16:52
De politie heeft afgelopen woensdag de ouders aangehouden van de baby die in een container in Amsterdam werd gevonden.
23 feb 2:56
De vrouw van de beruchte Mexicaans drugsbaron Joaquín 'El Chapo' Guzmán Loera, de voormalig leider van het Mexicaanse Sinaloa-kartel, is maandag gearresteerd op een vliegveld in de staat Virginia.
19 feb 16:19
Een Palestijnse vrouw uit Khan Younis in het zuidelijke deel van de Gazastrook is donderdag bevallen nadat ze erin was geslaagd sperma te smokkelen van haar man die vast zit in een Israëlische gevangenis.
12 feb 17:58
De rechtbank in Safi heeft de echtscheidingsaanvraag van een man geweigerd omdat de echtgenote zwanger is
19 dec 8:24
De regering van Panama hoopt het coronavirus tegen te gaan door mannen en vrouwen op verschillende dagen in de week inkopen te laten doen.
8 dec 8:40
Plastisch chirurgen krijgen steeds meer patiënten met wonden aan hun handen doordat die mensen avocado's verkeerd ontpitten.
15:16
De Franse president Emmanuel Macron beschuldigt Rusland en Turkije ervan anti-Franse sentimenten in Afrika aan te wakkeren.
17 nov 9:25
Er komt een nieuwe vorm van lijkbezorging bij. Het kabinet gaat het mogelijk maken om het lichaam van een overledene ook in een verwarmde vloeistof te laten oplossen.
30 okt 9:56
De Amerikaanse supermarkgigant Walmart heeft in aanloop naar de presidentsverkiezingen vuurwapens en munitie uit voorzorg uit de schappen gehaald.
23 okt 9:46
De ophef ontstond over een fragment waarin Rudy Giuliani, de advocaat van president Trump, in een vreemde positie met een verborgen camera werd gefilmd
18 okt 1:21
De autoriteiten in de Amerikaanse stad New York hebben vanwege de coronaregels een bruiloft verboden waar meer dan 10.000 mensen werden verwacht.
16 okt 8:43
De Braziliaanse president Jair Bolsonaro heeft een van zijn bondgenoten in de senaat uit diens ambt gezet nadat de man door de politie was opgepakt met een grote hoeveelheid contant geld tussen zijn billen.
1 okt 23:50
Twee minderjarige broers en hun 50-jarige vader zijn vorige week donderdag opgepakt voor hun vermeende betrokkenheid bij de verkrachting van twee minderjarige zusjes.
30 sep 3:17
Een Indiase vrouw afkomstig uit de laagste sociale groep van het land, is dinsdag overleden aan de gevolgen van een groepsverkrachting.
9 sep 17:38
Een Marokkaanse man is door de Italiaanse politie gearresteerd na een akkefietje met een prostituee
1 sep 9:15
De bezorgers van Deliveroo gaan helpen bij de zoektocht naar vermiste kinderen.
6 aug 17:20
De politie onderzoekt een schietincident in Barneveld waarbij, zo bleek later in het ziekenhuis, een jongen is geraakt.
23 jul 12:56
Winkelketen Action had een medewerker niet op staande voet mogen ontslaan nadat hij een een plastic tasje had meegenomen zonder daarvoor te betalen.
21 jun 12:54
De politie heeft zaterdagavond in een kelder van een supermarkt in Tilburg een wietplantage aangetroffen.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi