Laatste nieuws over opmerkelijk
1 t/m 20 (van 1431 artikelen)
23 okt 9:46
De ophef ontstond over een fragment waarin Rudy Giuliani, de advocaat van president Trump, in een vreemde positie met een verborgen camera werd gefilmd
18 okt 1:21
De autoriteiten in de Amerikaanse stad New York hebben vanwege de coronaregels een bruiloft verboden waar meer dan 10.000 mensen werden verwacht.
16 okt 8:43
De Braziliaanse president Jair Bolsonaro heeft een van zijn bondgenoten in de senaat uit diens ambt gezet nadat de man door de politie was opgepakt met een grote hoeveelheid contant geld tussen zijn billen.
1 okt 23:50
Twee minderjarige broers en hun 50-jarige vader zijn vorige week donderdag opgepakt voor hun vermeende betrokkenheid bij de verkrachting van twee minderjarige zusjes.
30 sep 3:17
Een Indiase vrouw afkomstig uit de laagste sociale groep van het land, is dinsdag overleden aan de gevolgen van een groepsverkrachting.
9 sep 17:38
Een Marokkaanse man is door de Italiaanse politie gearresteerd na een akkefietje met een prostituee
1 sep 9:15
De bezorgers van Deliveroo gaan helpen bij de zoektocht naar vermiste kinderen.
6 aug 17:20
De politie onderzoekt een schietincident in Barneveld waarbij, zo bleek later in het ziekenhuis, een jongen is geraakt.
23 jul 12:56
Winkelketen Action had een medewerker niet op staande voet mogen ontslaan nadat hij een een plastic tasje had meegenomen zonder daarvoor te betalen.
21 jun 12:54
De politie heeft zaterdagavond in een kelder van een supermarkt in Tilburg een wietplantage aangetroffen.
20 jun 9:38
De Mexicaanse president Andres Manuel Lopez Obrador heeft vrijdag toegegeven dat hij vorig jaar persoonlijk opdracht heeft gegeven een zoon van de beruchte Mexicaans drugsbaron Joaquín 'El Chapo' Guzmán Loera vrij te laten.
18 jun 10:37
De NPO heeft blokfluitiste Lucie Horsch excuses aangeboden voor een fout tijdens de uitzending van Op1 waarin zij dinsdagavond te gast was.
9 jun 12:46
Twee gedetineerden die ontsnapten uit een Italiaanse gevangenis, lieten een briefje achter voor de bewakers.
3 jun 18:59
Een vliegtuig van KLM is deze week vlak voor het opstijgen teruggekeerd naar de gate op Schiphol, omdat een passagier weigerde een mondkapje te dragen.
2 jun 17:02
Het land dat meer dan een miljoen moslims heeft vastgezet in concentratiekampen hoopt dat de VS er alles aan zal doen de rechten van minderheden in de VS te beschermen.
19:06
Een 24-jarige man is opgepakt nadat hij zijn slapende moeder probeerde te verkrachten.
17 mei 20:47
Videobeelden van coronapatiënten en zorgpersoneel die samen een maaltijd nuttigen in een ziekenhuis in Marrakech hebben voor ophef gezorgd in Marokko
17 mei 4:08
In Nieuw-Zeeland is niemand vrijgesteld van de strikte maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zelfs premier Jacinda Ardern niet.
13 mei 17:08
De rechtbank in Arnhem heeft beslist dat een vrouw foto's van haar kleinkinderen van Facebook en Pinterest moet verwijderen.
2 mei 21:27
Hafthor Björnsson, beter bekend als The Mountain uit de HBO-serie Game of Thrones, heeft zaterdag 501 kilogram gedeadlift.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi