Laatste nieuws over opmerkelijk
41 t/m 60 (van 1455 artikelen)
17 mei 20:47
Videobeelden van coronapatiënten en zorgpersoneel die samen een maaltijd nuttigen in een ziekenhuis in Marrakech hebben voor ophef gezorgd in Marokko
17 mei 4:08
In Nieuw-Zeeland is niemand vrijgesteld van de strikte maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zelfs premier Jacinda Ardern niet.
13 mei 17:08
De rechtbank in Arnhem heeft beslist dat een vrouw foto's van haar kleinkinderen van Facebook en Pinterest moet verwijderen.
2 mei 21:27
Hafthor Björnsson, beter bekend als The Mountain uit de HBO-serie Game of Thrones, heeft zaterdag 501 kilogram gedeadlift.
1 mei 14:04
Uit een Amsterdamse juwelierszaak is in februari een diamant gestolen ter waarde van 40.000 euro.
30 apr 14:49
Zweedse onderzoekers zijn een behandeling tegen seksueel misbruik van kinderen op het spoor. Een medicament tegen prostaatkanker blijkt bij mannen pedoseksuele gevoelens te onderdrukken.
30 apr 11:12
Bij een uitvaartcentrum in New York zijn in een koeltruck en twee bestelwagens tientallen lichamen gevonden. Deze waren in staat van ontbinding. Buurtgenoten klaagden over een doordringende geur.
29 apr 13:10
De politierechter in Utrecht heeft woensdag een 54-jarige man uit Bilthoven veroordeeld tot zeventien weken cel, wegens diefstal in een Albert Heijn in Den Dolder en het bedreigen van winkelmedewerkers.
27 apr 14:37
Twee jonge kinderen zijn om het leven gekomen door een steekpartij in een woning in de Britse hoofdstad Londen.
5 apr 10:58
Een inwoner van het Russische dorp Jelatma heeft zaterdagavond vijf mensen doodgeschoten. De slachtoffers, vier mannen en een vrouw, stonden pal onder zijn raam te praten en deden dat veel te luid, vond de man.
3 apr 16:21
De omstreden rechts-conservatieve Amerikaanse televisiezender Fox News heeft onlangs geblunderd door te beweren dat de Marokkaanse koning besmet is met het coronavirus
1 apr 14:15
Een man uit Kashmir heeft gedaan alsof hij dood was om de reisbeperkingen in zijn land te omzeilen.
26 mrt 17:12
De Verenigde Staten hebben een beloning uitgeloofd voor informatie die leidt tot de arrestatie van de Venezolaanse president Nicolás Maduro en veertien andere hooggeplaatste Venezolaanse functionarissen.
24 mrt 20:19
Een passagier die in een bus in China overleed is positief getest op het hantavirus.
23 mrt 14:31
Mensen die zich zorgen maken over of ze wel genoeg toiletpapier hebben tijdens een eventuele lockdown, kunnen terecht op de Duitse website Blizrechner.de
6 mrt 14:27
Een bewaker in Tanger gooide woensdag roet in het eten bij drie autodieven
5 mrt 12:50
In Australië zijn vanwege angst voor het coronavirus grote tekorten aan wc-papier ontstaan en de spanningen daarover kunnen hoog oplopen.
5 mrt 9:47
Uit angst voor het coronavirus heeft een man in Litouwen zijn echtgenote opgesloten in de badkamer.
4 mrt 11:37
Een Britse rechtbank heeft jarenlange gevangenisstraffen opgelegd aan drie Roemenen die door een muur boorden om in Londen het pand van een juwelier te plunderen.
5 feb 13:05
Een vlucht van het Canadese Westjet onderweg naar Jamaica moest halverwege keren nadat een YouTuber aan boord beweerde besmet te zijn met het coronavirus
< 1 2 3 4 5 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi