Laatste nieuws over opmerkelijk
901 t/m 920 (van 1405 artikelen)
14 apr 18:45
Een gezin, bestaande uit vier leden waaronder een vrouw en een klein kind, heeft zichzelf te koop aangeboden. Met deze ludieke actie willen ze aandacht vragen voor de arrestatie van de vader van het gezin.
14 apr 12:37
Een reeks misverstanden heeft er vrijdag in Roosendaal uiteindelijk voor gezorgd dat een dove man zich zo bedreigd voelde dat hij zijn vermeende belager met een antiek pistool bedreigde.
11 apr 11:29
Hillary Clinton heeft donderdag door een vrouw een schoen naar zich gegooid gekregen kort nadat ze in een congrescentrum in Las Vegas achter het spreekgestoelte had plaatsgenomen voor een lezing over recycling.
10 apr 13:37
De onbekende man die in december in Noorwegen werd aangetroffen en niet weet wie hij is, blijkt een Tsjech te zijn.
10 apr 13:28
Na met uitgeruste longen te zijn teruggekeerd uit de Provence trok de Chinese kunstenaar Liang Kegang de aandacht met een bijzonder voorwerp: een pot frisse Franse berglucht.
8 apr 15:58
In Nijmegen werd onlangs een pro- en anti-Wildersdemonstratie gehouden. Pownews ging bij de rechtse demonstranten langs en dat zorgde voor vermakelijke televisie.
23:08
Dat het rechtssysteem in sommige landen niet deugd werd eens te meer duidelijk in Pakistan. Daar werd een baby van nauwelijks één jaar verdacht van poging tot moord.
4 apr 12:57
Amerikaanse politici moeten meer yoga beoefenen en comedy-series bekijken om zo hun irrationele obsessie om Rusland te willen straffen te verminderen.
1 apr 12:14
Een scherpschutter van het Britse leger heeft vorig jaar zes Talibanstrijders gedood met een enkele kogel.
31 mrt 23:21
Een 33-jarige man uit Kerkrade heeft vrijdag in de Duitse grensplaats Herzogenrath een auto gestolen waarin twee kinderen zaten te slapen.
28 mrt 9:25
In Noord-Korea heeft dictator Kim Jong Un zijn inwoners een nieuwe wet voorgeschreven. Alle mannen zijn hierbij verplicht het kapsel van hun leider over te nemen.
27 mrt 21:12
Een 18-jarige jongen uit Noorwegen heeft onlangs de nodige wenkbrauwen doen fronzen. Stian Ytterdahl uit het Noorse Lørenskog liet de rekening van zijn maaltijd in de McDonald’s op zijn arm tatoeëren.
27 mrt 13:31
Een Japanse rechtbank heeft donderdag de vrijlating gelast van Iwao Hakamada, een 78-jarige voormalige profbokser die meer dan 45 jaar in de dodencel heeft gezeten.
27 mrt 12:44
Een 12-jarige jongen uit Breda heeft woensdag een klap met een stok of zweep gehad van zijn 77-jarige buurman.
26 mrt 16:07
Een Franse vastgoedeigenaar uit Parijs moet samen met zijn makelaar een schadevergoeding van bijna 12.000 euro betalen aan een voormalig huurder.
24 mrt 18:16
Een 35-jarige vrouw uit Murcia is in een maand twee keer gearresteerd voor drugssmokkel, meldt EFE.
20 mrt 14:42
De man die woensdag in Amsterdam gekleed in een nikab als vrouw wilde stemmen, heeft dat in ieder geval bij bij twee stembureaus geprobeerd.
19 mrt 17:54
Presentator Stephane Bern - van het Franse televisieprogramma 'Geheimen van de geschiedenis' - vertelde tijdens zijn programma een leuke anekdote over een bezoek van een Franse president aan de Marokkaanse koning. De Fransman probeerde daar namelijk een lepel te 'stelen'.
19 mrt 17:38
Ook dit jaar staan de kranten vol van vreemde taferelen tijdens de verkiezingen. Na de man in nikab en de trieste gebeurtenis rond de overleden man in een stemhokje is er ook een vrouw die haar ezel meenam.
19 mrt 15:24
Een man heeft woensdag in Amsterdam geprobeerd om gekleed in een nikab als vrouw een stem uit te brengen.
<< < 44 45 46 47 48 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi