Laatste nieuws over oproep
1 t/m 20 (van 36 artikelen)
8 sep 13:17
De onderwijzer uit Driouch, nabij Al Hoceima, werd in mei gearresteerd wegens het "aanzetten tot rellen" via sociale netwerken
10 aug 12:48
Na een noodoproep van de gezondheidsdiensten vorige week laten meer mensen zich testen op het coronavirus.
3 apr 13:41
In Amsterdam, Haarlem, Leeuwarden, Zaandam, Alkmaar, Hilversum en andere plaatsen klinkt vrijdag de oproep tot het vrijdaggebed uit de luidsprekers.
2 apr 12:01
Op tientallen plekken in Noord-Holland, Flevoland en Friesland is vrijdag de oproep tot het islamitische middaggebed te horen.
13 dec 19:37
Ismael en Khaled zullen de dag niet snel vergeten.
15 nov 14:12
De versterkte gebedsoproep voor het vrijdaggebed in de Blauwe Moskee in de Amsterdamse wijk Nieuw-West was vrijdag wel te horen. In tegenstelling tot vorige week, toen ging dat mis.
8 nov 14:28
De aankondiging van de Amsterdam Blauwe Moskee om de gebedsoproep ook buiten hoorbaar te maken zorgt al weken voor verhitte discussies.
7 nov 13:03
Dat laat de imam van de moskee, Yassin ElForkani, weten aan de Amsterdamse nieuwszender AT5.
10 okt 13:56
Een reactie vanuit de bond op waar de 28-jarige Al-Nassr spits gisteravond mee op de proppen kwam.
18 apr 20:03
Een functionaris van de lokale overheid in Taourirt raakt afgelopen maandag ernstig gewond door een jongeman aan wie hij de oproep tot militaire dienstplicht overhandigde.
10 apr 20:04
Het oproepen van de dienstplichtigen is gisteren officieel begonnen, wij zetten alles even op een rijtje.
21 mrt 19:05
De adhan wordt morgen nationaal uitgezonden op de televisie en radio in Nieuw-Zeeland.
17 mrt 12:45
De 24-jarige middenvelder van La Liga-promovendus Real Valladolid vertelt in gesprek met Arryadia nog voldoende uitdaging te zien in de krachtmeting met Malawi. Het oefenaffiche tegen de Argentijnen is er één speciaal voor de Marokkaanse supporter.
6 mrt 12:34
Denk-fractieleider van Tunahan Kuzu noemde omroep WNL in de uitzending van Goedemorgen Nederland een baggeromroep met riooljournalistiek'.
10 okt 12:42
Als bijna topscorer in de Eredivisie had Abdenasser El Khayati stiekem wel gehoopt op een belletje uit Rabat, niets bleek minder waar: weer valt de rots in de branding van ADO Den Haag buiten de pikorde van Hervé Renard.
27 aug 21:15
Met een definitieve selectie die een der dezer dagen zal verschijnen ziet het ernaar uit dat de KNVB Noussair Mazraoui op haar buik kan schrijven.
22 aug 15:33
Eid Al-Adha zorgt voor veel werk voor schoonmakers.
7 mrt 12:27
Met een voorselectie op zak mag Ousamma Assaidi uitkijken op een mogelijke definitieve oproep en dus een rentree bij de Leeuwen v/d Atlas, tegenover ELF Voetbal vertelt de bij FC Twente opgeleefde buitenspeler waarom hij vindt dat WK-deelname gerechtvaardigd is.
13 feb 15:03
De Haagse as-Soennah moskee heeft een dringende oproep gedaan aan ChristenUnie-fractievoorzitter Gert-Jan Segers om moslimhaat hoger op de politieke agenda te zetten.
13 dec 14:45
Bizar, maar waar. Een verdedigingsadvocaat van Zefzafi wil Mark Zuckerberg opgeroepen om te getuigen.
1 2 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi