Laatste nieuws over osama bin laden
1 t/m 20 (van 64 artikelen)
13 mei 10:44
Een driedaagse wapenstilstand is begonnen in Afghanistan.
29 apr 20:08
Met het vertrek van internationale troepen uit Afghanistan laait ook het geweld daar weer op.
14 apr 21:45
De NAVO wil in september weg zijn uit Afghanistan. Als de terugtrekking op tijd wordt afgerond, is het Nederlandse leger bijna twintig jaar actief geweest in Afghanistan.
14 apr 1:41
Het Verenigd Koninkrijk wil in navolging van de Verenigde Staten bijna al zijn troepen uit Afghanistan hebben teruggetrokken op 11 september dit jaar, meldt de Britse krant The Times.
13 apr 18:19
De Verenigde Staten gaan hun troepen in Afghanistan dit jaar terugtrekken. Volgens de krant The Washington Post heeft president Joe Biden besloten dat het vertrek op 11 september zal zijn afgerond.
12 jan 17:36
Iran heeft volgens de Amerikaanse regering een thuisbasis geboden aan al-Qaeda, de groepering die verantwoordelijk is voor de terroristische aanslagen in de VS van 11 september 2001.
26 jun 3:22
De Pakistaanse premier Imran Khan ligt onder vuur van de oppositie, nadat hij voormalig al-Qaeda-leider Osama bin Laden donderdag in het parlement een "martelaar" noemde.
11 sep 20:03
Aiman al-Zawahiri, het hoofd van terreurorganisatie al-Qaeda, heeft zijn aanhangers opgeroepen om nieuwe aanslagen te plegen op de Verenigde Staten, Israël en hun westerse bondgenoten.
31 jul 23:25
De zoon en opvolger van Osama Bin Laden is overleden, meldt de Amerikaanse nieuwszender NBC op basis van anonieme bronnen.
12 jun 17:01
CIA-directeur John Brennan verwacht dat de pagina's uit het onderzoeksrapport over de aanslagen van 11 september, waaruit moet blijken dat Saudi-Arabië niets te verwijten valt, binnenkort openbaar worden gemaakt.
9 apr 11:45
Robert O’Neill, de oud-Navy Seal die al-Qaeda-leider Osama bin Laden zegt te hebben gedood, is vrijdag (lokale tijd) opgepakt voor rijden onder invloed. Dat melden Amerikaanse media.
6 apr 17:05
Was Osama bin Laden bij leven en welzijn bevangen door de goudkoorts? Het heeft er alle schijn van.
2 mrt 11:53
Al-Qaeda-leider Osama bin Laden wilde dat na zijn dood bijna al zijn geld in de strijd tegen het Westen zou worden gestoken.
16 jun 10:28
Al-Qaida heeft de dood bevestigd van Nasir al-Wahishi, de nummer twee van het terreurnetwerk en de leider van de Jemenitische tak van Al-Qaida.
31 mrt 17:35
Hollywood-beroemdheid Nicolas Cage is in Marokko voor de opnames van de film Army of One.
10 dec 11:18
De hardhandige verhoormethoden - noem het gerust marteling - van de CIA hebben niet bijgedragen aan de uiteindelijke liquidatie van Osama bin Laden.
18 apr 12:09
Een islamitische meisjesschool in de Pakistaanse hoofdstad Islamabad heeft zijn nieuwe bibliotheek naar Osama Bin Laden genoemd.
13 mrt 17:54
In gesprek met een Amerikaans magazine vertelt een Amerikaanse Navy Seal over het executeren van Osama Bin Laden. Het veranderde zijn leven.
19 feb 17:33
De Bin Laden Groep, een grote investeringsmaatschappij, heeft het vizier gericht op Marokko. Aan het hoofd van dit miljardenbedrijf staat Bakr Bin Laden, de halfbroer van niemand minder dan Osama Bin Laden.
30 aug 11:40
Osama Bin Laden zou zijn geïdentificeerd met zijn DNA.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi